2789

بلوکات نوع خاصی از عدسیه. دوتا عدسی رو با هم نمیشه انداخت. باید عدسی مناسب با چشمت از نوع بلوکات باشه

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بلوکات نوع خاصی از عدسیه. دوتا عدسی رو با هم نمیشه انداخت. باید عدسی مناسب با چشمت از نوع بلوکات باش ...

منظورم اینه عدسی بلوکات رو دربیاره عدسی طبی بندازه 

مهم فِرِم عینکه برام

منظورم اینه عدسی بلوکات رو دربیاره عدسی طبی بندازه مهم فِرِم عینکه برام

آها از اون نظر خب فریم مورد نظر رو بخر برو عدسی بنداز دیگه. فریم بلوکات که متفاوت از فریم‌های دیگه نیست.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

آها از اون نظر خب فریم مورد نظر رو بخر برو عدسی بنداز دیگه. فریم بلوکات که متفاوت از فریم‌های دیگه ن ...

خب قبول میکنن بنظرت؟ 

الان تو سایت من چندتا عینک بلوکات دیدم ولی از فریمشون خوشم اومده ، میتونم فریمش رو سفارش بدم و بعد عینک سازی برام عدسی طبی میندازه؟ 

لنزی که سفارش میدی 

میتونه بلوکات باشه، پلاریزه باشه، طبی باشه، فوتوکرومیک باشه

بسته به نیاز خودته. 

بلوکات فکر می کنم حدود یه تومن قیمت لنز رو زیاد میکنه

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

خب قبول میکنن بنظرت؟ الان تو سایت من چندتا عینک بلوکات دیدم ولی از فریمشون خوشم اومده ، میتونم فریمش ...

بلوکات قیمت لنزش بالاست چرا میخوای بلوکات بگیری و در بیاری، فقط بخاطر فریم!! 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

لنزی که سفارش میدی میتونه بلوکات باشه، پلاریزه باشه، طبی باشه، فوتوکرومیک باشهبسته به نیاز خودته. بل ...

ببینید من میخوام یه عینک بلوکات سفارش بدم که صرفا فقط از فریمش خوشم اومده ، میتونم ببرم عینک سازی بلوکات رو دربیاره عدسی طبی بندازه برام؟ چشمام ضعیفه

ببینید من میخوام یه عینک بلوکات سفارش بدم که صرفا فقط از فریمش خوشم اومده ، میتونم ببرم عینک سازی بل ...

خب فریم تنها بخر

شدن آره میشه، 

ولی داری پول لنز رو هم میدی

من عدسی هام بلوکات هست الان چند ساله راضی ام

عزیزم شما عینک طبی دارین با عدسی بلوکات؟ منظورم اینه چشمتون شماره داره؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!