2789
عنوان

ددی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خانومن 😐

واااا

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

همه خانومن 😐

حالا نصفشونم مردنما هستن🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

به روز من با یکی از اقایون اونجا دعوام شد خانوما ریختن سرم و برای همیشه فرار کردم از اون سایت مزخرف� ...

عجب🤣🤣🤣 سایت مرداس خبببب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

بعدا اینجا به مردا گیر میدین که چرا اینجایین ...

منم همینو میگم😐😐😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از نی نی سایت ملولم و سایت بهترم آرزوستگفتند یافت می‌ نشود گشته‌ایم ما گفت آن که یافت می نشود آنم آ ...

به به باریکلا🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

از نی نی سایت ملولم و سایت بهترم آرزوستگفتند یافت می‌ نشود گشته‌ایم ما گفت آن که یافت می نشود آنم آ ...

چ زیبا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعدا اینجا به مردا گیر میدین که چرا اینجایین ...

والله🤣🤣🤣

😒

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🌟. متاهلم آقایون درخواست دوستی ندید🙏🏻

عجب🤣🤣🤣 سایت مرداس خبببب

نه میدونی جریان چی بود

من گفتم اینجا چرا انقدر سمه از نی نی سایت اومدم اولین بار بود عضو شده بودم

یهو یکی از اقایون گفت ادمای اینجا مثل اون ور علاف نیستن(فکر کنم اینجا زیاد بهش ریده بودن عقده داشت) خلاصه منم شد بحثم باهاش خانومای سایت اومدن گفتن مثل نی نی سایتیا رفتار میکنی گفتم یاخدا همونجا سایتو ترک کردم😂

hate all people