2777
2789
عنوان

اسم این حس چیه

61 بازدید | 4 پست

اگه یه آدمی باشه که نخوایم باهاشازدواج کنیم ولی خب بهش فک کنیم ویه لحظه باخودمون بگیم کاش اون دوستم داشته باشه اسمش چیه؟

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

فکر خوبی نیست به نظرم

اما فکر کنم نسبت به آدمایی که به جایگاه اجتماعی دارن یا یه مقدار مهمان به همچین حسی پیش بیاد حالا قاعدتاً دوست داشتن نه اینکه کاش تو نظرشون مهم باشیم یا مورد توجه به همچین چیزی به نظرم اومد

فکر خوبی نیست به نظرماما فکر کنم نسبت به آدمایی که به جایگاه اجتماعی دارن یا یه مقدار مهمان به همچین ...

اره درسته اینطوری که گاهی بهش فک میکنم یا خانوادش خیلی مهمن میخوام که به نظرشون چه مدل آدمیم  به ازدواج باهاش فک نمیکنم چون اونطوری که گذشتش رو میدونم جالب نیست کلا خودم حس میکنم آدم درستی نیست ولی خب باز گاهی فک میکنم بهش علتش چیه

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره درسته اینطوری که گاهی بهش فک میکنم یا خانوادش خیلی مهمن میخوام که به نظرشون چه مدل آدمیم به ازد ...

نمی دونم دقیقا تو دلت چی میگذره اما شاید گاهی اون قسمتای شرایط خویش به بدش تو ذهنت می چربه شاید یه جور بلا تکلیف موندی

اگه قضیه جدیه با مشاور صحبت کن

نمی دونم دقیقا تو دلت چی میگذره اما شاید گاهی اون قسمتای شرایط خویش به بدش تو ذهنت می چربه شاید یه ج ...

باشه مرسی