2777
2789
عنوان

ضدعفونی لنز رنگی چشم

59 بازدید | 10 پست

سلام

بچه ها لنز چشم رو که تقریبا یکسال و نیم پیش خریده باشید و کلا ی بار استفاده کرده باشید رو چطوری ضدعفونی میکنید؟

لنزش سالانه اس.

چندماهیم میشه که مایع داخلشو عوض نکردم امروز تازه  عوض کردم

مایعشم مال همون وقتیه ک گرفتمش یکسال و خورده ایه پیش

الان بخام بزارمش چکار کنم ک تمیز باشه بعد بزارمش؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

تاریخ انقضاش حتما گذشته 

ولی مایع لنز جدید بخر با مایع جدید بشورش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور جرات میکنید این چیزا رو بزارین تو چشمتون ؟ لباس زیر که شش ماه گذشته باشه ميندازم دور

اهل لنز نیستم خاستم تنوع بدم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
تاریخ انقضاش حتما گذشته ولی مایع لنز جدید بخر با مایع جدید بشورش

الان میخام بزارم

نزارمش ینی؟

الان میخام بزارمنزارمش ینی؟

بذار اگر دیدی تار میبینی یا قرمز شده چشمت خارجش کن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بذار اگر دیدی تار میبینی یا قرمز شده چشمت خارجش کن

الان میخام ی لحظه با اب جوش ضدعفونیش کنم اول

الان میخام ی لحظه با اب جوش ضدعفونیش کنم اول

به فنا میره 

حتی آب معمولی هم نباید بهش بخوره 

فقط همون مایع خودش

به فنا میره حتی آب معمولی هم نباید بهش بخوره فقط همون مایع خودش

اخه اطرافیان همه اینطوری میکنن

ی ثانبه میندازن تو ابجوش درمیارن میکروباش تا حدی میره