2777
2789

کاش قشر کارگر  و مشکلاتشو میدید و باهاشون صحبت می کرد 

کاش میدید پسرهای کوچه ما دارن اشعال جمع می کنند با هویت ایرانی و اصلا نمیدونیم مدرسه میره یا نه پسرخوبی هم هست

کاش از حال مستاجرهامون خبر داشت وقتی که یکیشون میگه دارم تو پارکینگ زندگی می کنم و ماها که خودمون هم نداریم خیلی نمی تونیم کمکش کنیم

کاش برای پیشگیری سرطان و برخی بیماریها کاری می کردن تا همار مرگ و میر کم میشد تا شاید فقر هم کم میشد

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

فکر کردی نمیدونن؟؟؟

بهتر از من و تو میدونن فقط براشون مهم نیست

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا فکر میکنی مسئولان نمیدونن ؟!🤔

به نفعشونه مردم مشکلات داشته باشن

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

فکر کردی نمیدونن؟؟؟بهتر از من و تو میدونن فقط براشون مهم نیست

یعنی نماز نمی خونند .. چی بگم 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

واقعا فکر میکنی مسئولان نمیدونن ؟!🤔به نفعشونه مردم مشکلات داشته باشن

شاید چون نمی بینند بی تفاوت اند 

چه ربطی داره

اونم واسه ریا میخونن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

نماز میخونن 

مگه هر کی نماز بخونه ادم خوبیه 

یا نماز خوندن باعث میشه ادم خوبی بشه؟!

همشون نماز میخونن به موقع و سروقت اما خب خون مردمم میخورن دزدی هم میکننو کلی خلاف وگناه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

خب وقتی مردم چیزی نمیگن اونا هم میگن پس همه چیز خوبه احتمالا

اخه چطوری حرفمونو بزنیم نمیشه اصلا

نماز میخونن مگه هر کی نماز بخونه ادم خوبیه یا نماز خوندن باعث میشه ادم خوبی بشه؟!همشون نماز میخونن ب ...

البته تو جامعه هم این ادما هستن چی بگم بخدا 

نماز میخونن مگه هر کی نماز بخونه ادم خوبیه یا نماز خوندن باعث میشه ادم خوبی بشه؟!همشون نماز میخونن ب ...

حرفم بزنیم میندازنمون جایی که عرب نی انداخت

بچه هامون بی مادر یا بی پدر بزرگ میشن اگر اعتراض کنیم

ولی خب بالاخره..

حرفم بزنیم میندازنمون جایی که عرب نی انداختبچه هامون بی مادر یا بی پدر بزرگ میشن اگر اعتراض کنیمولی ...

اینجاهم نمیشه حرف زد تاپیک دیگمو ترکوندن

ممنون از بچهای ادم فروش 😑موفق باشی خواهر