سلام میشه کسی که واقعا اراده برا لاغری داشته بهم کمک کنه؟ من رژیم میگیرم ولی بعد دو روز سست میشم و پرخوری عصبی میگیرم چیکار کنم . بچه کوچیک دارم اصرا خواب خوبی ندارم اصلاااا. سر همین عصبی میشم و پرخوری میکنم چیکار کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من یک رژیم خودسرانه گرفتم بشدت برام جواب داد تو یکماه10کیلو کم کردم از70رسیدم به60.فقط ظهرا ناهار میخوردم بعدش به هیچ عنوان تا فردا ناهار دوباره هیچی نمیخوردم به غیر از آب.
من یک رژیم خودسرانه گرفتم بشدت برام جواب داد تو یکماه10کیلو کم کردم از70رسیدم به60.فقط ظهرا ناهار می ...
نکن عزیزم دوستم ابن کارو کرد پوستش لک شد موهاش ریخت ضعف عضلانی گرفت . کالری شماری و فستینگ میگیرم من واقعا اصولیه و هفته ای تقریبا یک و نیم کم میکنم فقط مشکل من بی اراده بودنمه شما چطور اراده داشتی
نکن عزیزم دوستم ابن کارو کرد پوستش لک شد موهاش ریخت ضعف عضلانی گرفت . کالری شماری و فستینگ میگیرم من ...
کاملا درسته واقعا اشتباهه.من ساکشن غبغب انجام دادم دیگه یه مدت بخاطر کنی که دور گردنم بود اشتهام خیلی کم شد چون نمیتونستم غذا زیاد بخوریم دیگه بعد اون معدمم جمع شد اصلا اذیت نشدم و تونستم تحمل کنم