2777
2789
عنوان

ینی مردا هم عاشق میشن واقعی البته

137 بازدید | 16 پست

تو دوستی و اینا منظورم نیست 

مثلا ی مرد که میخواد سنتی ازدواج کنه احتمالش هست عاشق طرفش بشه یا فقط ازدواجو ....

از کجا بفهمیم؟منظورم عشق و علاقه واقعیه که واقعا براش مهم باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا عاشق نمیشن 

این نظر من براساس زنذکی در جامعه هست نه زندگی خودم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بله که میشه ما الان 8 ساله سنتی ازدواج کردیم عاشقمه همین که کلی تو این سال ها بهش میگم با رفیق هات برو خوش بگذرون هر بار میگه نه کنار تو بیشتر خوش میگذره یعنی عاشقه همین که بدو بدو کارش تموم میشا میاد که بیشتر پیشمون باشه همین که تا مریض بشم شده با خستگی بیدار مونده تا صبح بالاسرم یعنی عشق دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
جدی؟یعنی هیچ شناختی از قبل نداشتین باهم؟راز موفقیتتون چیه؟

بله 

نه ما اصلا همو ندیده بودیم قبل خواستگاری 

راز خاصی نداشتم فقط از خدا خواستم  و نماز جعفر طیار خوندم که خدا مردی نصیبم کنه که عاشقم باشه و شد یادمه اخریشم تو حرم امام حسین خوندم که برگشتم نامزد کردیم البته یه نشونه هم خواستم اونجا که امام حسین داد

البته بعدا فهمیدم شوهرمم اون سال اربعین اولین بار رفته بوده کربلا از خدا همسر خوب و عشق خواسته بود و جالبه چهل روز بعد اربعین بود اومد خواستگاری من 

یادمه اینقدر ذوق کرده بود تو خواستگاری اسم بچه هاشم انتخاب کرد از اتاقم اومد بیرون گفت مارو برای هم ساختن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بله نه ما اصلا همو ندیده بودیم قبل خواستگاری راز خاصی نداشتم فقط از خدا خواستم و نماز جعفر طیار خون ...

خوشبخت باشین

نماز جعفر طیار و چند روز چجوری خوندین؟

میشه تسبیحاتو ۳۰۰بار آخر نماز فقط بخونیم؟