2777
2789
عنوان

مهدیه

113 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان من پریشب استانبولی گذاشتم شوهرم چون کارش زیاده هیچی برای خونه نمیخره البته نگم چیزی نمیخوره نه ولی چیزای جزئی مثلاً بهش گفتم تخم مرغ بخر رفته ۴تا دونه خریده.بعد دیشب داغ کردم استانبولی رو بهم گفت تخم مرغ بزن باهاش گفتم بابا ۴تادونست،اصلا فکر نمیکنه منم تو خونه گشتم میشه.بعد زد ظرفارو خورد کرد.منم قهر کردم دیگه نزدیکش نرفتم حالا ظرفا خورد شده وسط اتاقه حالم داره بهم میخوره از این وضعیت ولی میترسم براش عادت بشه،حالا موندم جمع کنم یا نه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پول بگیر خودت خرید کن مردها وقتی گشنشون میشه اعصابشون خط خطیه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

تازه الآنم فهمیدم پول برای خانوم همکارش زده بره دنبال کارای دکترش من پول ندارم به دکتر زنان برم،خانوم همکارش میگه بهش گفتم برام ده تومن زده بعد میگه حتما برای توام میزنم😐🥺زورش میاد به من پول بده میده ام با منته

پول بگیر ازش برو بخر

بالاتر نوشتم پول نمیده بزور پول میزنه برام،اونم خرج خودم میشه اصلی چیزی نمی‌مونه برای خونه کلا آدم قدر نشناسیه،الانم قرار بود پول برام بزنه برم خرید کنم ولی نمیزنه که فقط حرف میزنه