2789
عنوان

لعنت به من

412 بازدید | 39 پست

ساعت ۳صبح کی کله پاچه میخوره اونم اساسی.فکرکن یه کاسه ابشو نون تیلیت کردم .یه زبون کامل هم خوردم بانون سنگک .اخه بگو دردداری رژیمی

حالا خودمو‌جریمه کرذم ازصبح هیچی نخوردم  

۳ نصف شب؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کله پاچه خوردی خودتم تنبیه کردی هیچی نخوردی از صب؟نه تروخدا بخور کم خوردی😐

حرومزاده🖕 خواجه🖕 از زن کمتر🖕 مادرخراب 🖕درخواست نده!اگر با تمام این چیزایی که نوشتم بازم درخواست دادی پس تو ی حرومی هستی

🤣🤣 بابا تو بخور برا تو ازاده عشق دنیا رو بکن

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

البته اساسی هم نخوردی من اساسی میخورم یه پاچه و زبون و چشم و اگه برام بزارن مغز نوش میکنم 😂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

تو روخدا اشتها داشته باش!

دختر من جات باشم.

باهاش دو روز، روزه می‌گیرم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

من خیلی بیشترم میخورم چقد بچه های نی نی سایت کم خوراکن😅

والا یه زبون بنده خدا خورده دارن میخورنش😂