2777
2789
عنوان

دیلیت اکانت زد

217 بازدید | 24 پست

کراشم امروز دیلیت اکانت زد قبلشم بلاکم کرده بود بخاطر ی موضوعی..

بنظرتون دلیل دیلیت اکانت بخاطر بیوم بوده؟

(یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤)بیوم اینه. بخاطر بیوم دیلیت اکانت زد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم به خاطر بیوت باشه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بیوت مگه چیه؟

فکر میکنی به خاطر بیوت شاید فهمیده برای اون نوشتی؟؟

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

مثلن فکر کرده باشه برا منم همه چی تمومه؟

فکر نمیکنم 

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

مثلن فکر کرده برا منم همه چی تمومه؟

اگه دختر بود میگفتم صد در صد فک کرده رفتی با کسی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

میخاسته با دیلیت اکانت من برم سمتش؟

نه 🥲 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...