2777
2789

بچه‌ها من با کسی صمیمی نمیشم. یه همکار داشتم خیلی به من نزدیک میشد و محبت میکرد. زندگی خیلی سختی داشته. حالا نمیدونم چرا هی میخواست با من در ارتباط باشه.

من اوایل محلش نمیدادم اما کم‌کم تو رودروایسی موندم. دیگه با هم همه جا میریم. خونه‌ی هم میریم.

بچه‌هامون با هم دوست شدن.

الان مشکل من اینه که هروقت میاد اینجا و میره بعدش یه چی میشه. ظرف میشکنه. دعوا میشه...

امروز دوتا ظرف که برای پذیرایی اورده بودم جلوش، شکست. خیلی دوسشون داشتم. اولین باری بود که ازشون استفاده میکردم. نوی نو بودن. یعنی همراه اونا قلب منم شکست.

چکار کنم با این آدم؟ دوست ندارم باهاش در ارتباط باشم.اما نمیتونم قطع ارتباط کنم. خونه هم دعوتش نکرده بودم خودش اومده بود

خب شکستن ظرفا چه ربطی به اون بدبخت داره

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شکستن ظرفا چه ربطی به اون بدبخت داره

بلافاصله بعد از رفتنش یه اتفاقی می‌افته. تا حالا چند بار بعد از رفتنش همون ظرفایی که ازش پذیرایی کردم شکسته. اینبار این ظرفا رو توی کابینت دید گفت چه خوشگلن منم توی همونا براش پذیرایی آوردم

بلافاصله بعد از رفتنش یه اتفاقی می‌افته. تا حالا چند بار بعد از رفتنش همون ظرفایی که ازش پذیرایی کرد ...

باز خدا تو شکر کن که به ظرف ها می خوره انرژی چشم هاش، تو ظروف پلاستیکی بیار😂 یا پارک یا کافه قرار بزارین، از خوشی هات وخریدهای جدیدت هیچی نگو. 

باز خدا تو شکر کن که به ظرف ها می خوره انرژی چشم هاش، تو ظروف پلاستیکی بیار😂 یا پارک یا کافه قرار ب ...

راهی نیست که محترمانه و بدون دلخوری قطع ارتباط کنم؟ خودم دیگه خسته شدم از این شرایط

الان سرکار میبینیش؟اومد در خونتون زنگ زد باز نکن...کم کم ارتباطت رو قطع کن...در هر صورت ناراحت میشه. ...

نه سرکار نمیبینمش.اما بچه‌هامو که کلاس میبرم میبینمش. دلم نمیاد دلش بشکنه آدم خوبیه اما منم دیگه کشش ندارم

نه سرکار نمیبینمش.اما بچه‌هامو که کلاس میبرم میبینمش. دلم نمیاد دلش بشکنه آدم خوبیه اما منم دیگه کشش ...

خوب اونجا تخلیه اطلاعاتیت نکنه...اصلا آمار زندگیت رو نده . خونه هم راه نده بگو شوهرم دوست نداره...

بچه هات هم اگه تونستی یه تایم دیگه یا کلاس دیگه ببر