2821
2789
عنوان

گوشي شوهرم...

369 بازدید | 23 پست

سلام

رفتم گوشي شوهرمو بزارم سايلنت گفتم ببينم چه خبره توش

ديدم يه شماره با عكس دختر بهش پيام داده سلام خوبي كه نديده بود و من باز كردم و حذف كردم اون پيامو

از پياماي قبلي فقط چندتا اهنگ داده بود و همسرم گفته بود شما كه بازم ب جاي جواب دادن اهنگ فرستاد و امشب گفته سلام خوبي كه من خذفش كردم آخه بازش كرده بودم

به شوهرمم اعتماد دارم

عكسشم برام آشناس ولي ب جا نميارم

چرا همچين دخترايي پيدا ميشن كه پيام ميدم

درصورتي عكس بجمون رو پروفايل شوهرمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریلکسی ها من بودم ی ویس پرو پیمون براش میفرستادم 😅😅

نميخوام نسنجيده تصميم بگيرم

منتظرم ببينم چي ميگه

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
اما خب چرا خودشو مثل ادم معرفی کنه😐من بجای شما باشم شماره رو برمیدارم زنگ میزنم جرش میدم تا بفهمه خ ...

سيو كردم شمارشو

خدا کنه هر چی دختره مخ زنه بمیرن

همکار شوهرم به شوهرم گفته بود خانوم رفته شهرستان چند روزه.شبا که میخوابم ساعت 12 شب یه نفر با مشت میکوبد رو دیوار اتاق خواب!!!!اما وقتی که خانمش خونه اس خبری نیست...بعد مدتی متوجه شده بود بلههههه دختر همسایه اس که خواسته چراغ سبز نشون بده که حالا که زن تونی من هستممممم😠

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 4 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز