2777
2789
عنوان

دوست خیلییی حسود

268 بازدید | 14 پست

خیلی خیلی حتی تو کلامم حسوده تیکه میندازه شمام دارین؟. اصلا حسودی از زبونشم نمیره ی ادمیها  من بیشتر دوستام اینطوری بودن دگه خسته شدم چرا اینطوریه

بله🥺همه تاپیکام هست راجبش با روح و روانم بازی کرده

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فقط کات

نمیتونم 

از همه راز های زندگیم با خبره

وقتی با کسی بد بشه پشت سرش به همههههه بد میگه

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

وای تاپیکاتو خوندم پشماممم چه دوست سمییییی😑باهاش کات کن سریع

میگم که کامل نمیتونم کات کنم با هرکب لج کنه پشتش بد میگه من تحمل اخم و تخم کسیو ندارم راز هام پیشش هست اگه میشه تاپیک آخرم رو هم کمک کنین 

میگم که کامل نمیتونم کات کنم با هرکب لج کنه پشتش بد میگه من تحمل اخم و تخم کسیو ندارم راز هام پیشش ه ...

وای چقد بده پس باهاش سرد باش

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

وای چقد بده پس باهاش سرد باش

فعلا دانشگاها شروع نشده ولی دیگه نمبخوام باهاش راحت باشم

امیدوارم از حرفم ناراحت نشی و فقط به عنوان یک کمک تلقی کنی. 

وقتی بیشتر دوستات اینطور هستند احتمالا خودت این مشکل رو داری. اهل مقایسه هستی و مدام روی این موضوع زوم کردی. دوستان آینه ی ما هستند. این تلنگری هست ببینی چرا اینطوری هستی و رفعش کنی. اغلب ریشه اش والدین مقایسه گر یا کمال گرا هستند. 

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.