2777
2789
عنوان

دوست خیلییی حسود

249 بازدید | 14 پست

خیلی خیلی حتی تو کلامم حسوده تیکه میندازه شمام دارین؟. اصلا حسودی از زبونشم نمیره ی ادمیها  من بیشتر دوستام اینطوری بودن دگه خسته شدم چرا اینطوریه

بله🥺همه تاپیکام هست راجبش با روح و روانم بازی کرده

کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط کات

نمیتونم 

از همه راز های زندگیم با خبره

وقتی با کسی بد بشه پشت سرش به همههههه بد میگه

کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

وای تاپیکاتو خوندم پشماممم چه دوست سمییییی😑باهاش کات کن سریع

میگم که کامل نمیتونم کات کنم با هرکب لج کنه پشتش بد میگه من تحمل اخم و تخم کسیو ندارم راز هام پیشش هست اگه میشه تاپیک آخرم رو هم کمک کنین 

میگم که کامل نمیتونم کات کنم با هرکب لج کنه پشتش بد میگه من تحمل اخم و تخم کسیو ندارم راز هام پیشش ه ...

وای چقد بده پس باهاش سرد باش

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

وای چقد بده پس باهاش سرد باش

فعلا دانشگاها شروع نشده ولی دیگه نمبخوام باهاش راحت باشم

امیدوارم از حرفم ناراحت نشی و فقط به عنوان یک کمک تلقی کنی. 

وقتی بیشتر دوستات اینطور هستند احتمالا خودت این مشکل رو داری. اهل مقایسه هستی و مدام روی این موضوع زوم کردی. دوستان آینه ی ما هستند. این تلنگری هست ببینی چرا اینطوری هستی و رفعش کنی. اغلب ریشه اش والدین مقایسه گر یا کمال گرا هستند. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.