2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 141 پست
من نگفتم عقل نداری گفتم زندگی فقط لباس عروس نیست وضعیت اقتصادی جامعه و تورم مشخصه باید به فکر آینده ...

به خاطر اینکه برم دانشگاه و درسم رو بخونم ازدواج کردم چون پدرم گفت با همسرت برو‌دانشگاه اینجوری نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج که فقط س.ک.س نیست خیلیییی چیز بزرگیه

دقیقا متأسفانه خیلیا از ازدواج فقط لباس عروس و طلا و جشن میبینن فردا که همه اینا تموم شد رفتی خونت در رو بستی واقعیت زندگی رو میبینی 

دوستی با ازدواج دوتا معقوله جدان واقعا این اصلا به نظرم دلیل منطقی نیست

شما دوستی میکنی واس خوش گذرونی؟

خب معلومه ک واسه ازدواجه😐😂

اصن رل زدن بعدش ازدواجع 

چرا باید وقتتو قلبتو احساستو الکی پای هیچی بدی😐

من پدرم گفت نمیزارم بری دانشگاه مگر با شوهرت رشته خولی هم قبول شده بودم برام خواستگاری خوب اومد خودش ...

همون زمان یکم رو پدرت کار میکردی راضیش میکردی تبعاتش کردم بود راستش از ازدواج و طلاق گرفتن 

همون زمان یکم رو پدرت کار میکردی راضیش میکردی تبعاتش کردم بود راستش از ازدواج و طلاق گرفتن

نمیشد گلم مادربزرگم اینا هم تو گوشش وز وز میکردن‌

پس قضاوت نکنید تروخدا 

دیگه هم‌ریپ نزن 

به خاطر اینکه برم دانشگاه و درسم رو بخونم ازدواج کردم چون پدرم گفت با همسرت برو‌دانشگاه اینجوری نه

تو پیام بالات دیدم گفتی تو نامزدی جدا شدم خب این خیلی بهتر از چن سال زندگی و بعد جدا شدنه هنوزم میتونی یه زندگی خیلی خوب برای خودت بسازی

برای مثال یه کار بگواین خودمم می‌دونم ولی حس اضافی بودن خیلی بده افتضاحه

یک دوستی داشتم ورزش رو دوست داشت کنکور ام خوب نداد کلا بعد از دیپلم ورزش رو حرفه ای ادامه داد باشگاه میرفت چندین سال تمرین و ... بعدن ازش خواستن بیاد مربی بشه برای بچه های کوچکتر توی همون باشگاه کارش خوب بود روز به روز شاگرداش بیشتر می‌شد تا الان برای خودش باشگاه زده

یک دوستی داشتم ورزش رو دوست داشت کنکور ام خوب نداد کلا بعد از دیپلم ورزش رو حرفه ای ادامه داد باشگاه ...

یکی دیگه درس خوند کنکور داد دانشگاه رفت رشته خوب

ولی دید این چیزی نیست که خودش میخواد رفت شروع کرد تدریس یگ درسی که توش قوی بود روز به روز ادامه داد برای خودش شاگرد و ... داره

یکی از دوستان دیگه رمان می‌نوشت توی سایت ها میفروخت

الان دیگه کارش خوب گرفته خیلی هارو مجاری توی اپلیکیشن ها میفروشه میگذاره

نمونه تا بخوای زیاده باید درونت رو نگاه کنی ببینی چه هنری داری