2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از چی خسته ای عزیزم؟؟؟ 

من از تنهایی ازینکه هروز و هر هفته تنهام ولی دوست داشتم ابجی دادش داستم دوست داشتم فامیل پایه داشتم هیچ ندارم، و از، بیپولی دوست داشتم الان ماهی بیس سی پول جیبیم بود لازم دارم چون

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

دقیقا همدردیم عین شماهم

😢😢😢😢😢😢😢🥲🥲🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بیا باهم گریه کنیم 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

دقیقا همدردیم عین شماهم

من اگ همسر خوب یا دوست خوب داشتم باهاشون درد دل میکردم همیشه پیششون بودم باهاشون صحبت میکردم مسئله اینه درد دلم نمیدونم با کی بکنم😭

گاهی آدم دردش رو به کسی نگه بهتره وقتی برات چاره ندارن

هعی، خب حداقل ادم با صحبت کردن بیرون رفتن با ادمای خوب سرش گرم میشه ی نیازه ادم اجتماعی هس، من خجالتیم نتونستم دور خودمو شلوغ کنم، میشینم ی گوشه ولی تو دلم اینه دورم شلوغ باشه همیشه 

هعی، خب حداقل ادم با صحبت کردن بیرون رفتن با ادمای خوب سرش گرم میشه ی نیازه ادم اجتماعی هس، من خجالت ...

یه زمانی عاشق بیرون رفتم و دور دور بودم ولی حالا تنهاییم رو به همه چیز ترجیح میدم .این آدمی رو که الان شدم رو دوس ندارم 

قند روزای تلخ منی دخترم