2777
2789
دم دمای صبح بود ساعت سه و نیم و اونورا. همه هم خواب بودن. از اونشب به بعد دیگه نرفتم

یا خدا بدتر

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا من همیشه نصفه شب میرم

نه اصلا نرو حالا داستانش بماند

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

من ندیدم فقط سرو صدا شنیدم اونم خیلییییی زیاد.

ی بارم دوم  راهنمایی بودم با خاهرم تنها توو اتاق نشسته بودیم(نصف شب بود و بقیه خابیده بودن)

من با گوشای خودم شنیدم که ی بیت شعر خونده شد بعد اونم گفتم  اصن  خوب نبود.خاهرم گفت چی خوب نبود.کفتم همین شعریکه خوندی دیگه.

واسش تکرارش کردم.گفت شی بخدا من هیچی نگفتم اصن حرفیم نزدم .بعد رفت از توو کتاباش اون بیت شعر رو خوند گفت اینی که تو گفتی توو ادبیات ماست(خواهرم چن سال ازم بزرگتره).

الانم موندم اون شعرو کی خوند🤔

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

توصیه:وقتی تنها هستید نرقصید.وقتی تنها هستید تو آینه نگاه نکنید.وقتی شبه تو آینه زیادی نگا نکنید.

وقتی هوا تاریکه نرید حموم.تنهایی هم حموم نرید.

اگه هم شب رفتید حموم بسم الله بگید همش و چشماتونو اصلا نبندید.بقیه یادم نیس

خب بگو دیگه داستانش چیه؟

امممم.یه روز دوستم بهم گفت مامانش رفته بود برا نوشتن دعا برا ترس.که دیده یه دختر داره گریه میکنه .از مامان دختره میپرسه که چی شده میگه دخترم ازدواج نکرده بارداره.اونی هم که دعا می نوشت میگه شبا رفته حموم و بقیشم که میدونی دیگه...

توصیه:وقتی تنها هستید نرقصید.وقتی تنها هستید تو آینه نگاه نکنید.وقتی شبه تو آینه زیادی نگا نکنید. و ...

من دقیقا بیشتر کاراییو که گفتی انجام میدم چون بشدت میترسم.

مثلا شبها وقتی تنهام اصن ب اینه نیگا نمیکنم.

همیشه میرم حموم دسشویی با بسم الله درو باز میکنم.اصن کلا در ی جایی رو باز میکنم بسم الله میکنم.(راستش ی بار ی اتفاق افتاد بعد اون کلا میترسم در جایی رو همینجوری باز کنم).

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
توصیه:وقتی تنها هستید نرقصید.وقتی تنها هستید تو آینه نگاه نکنید.وقتی شبه تو آینه زیادی نگا نکنید. و ...

همه اینایی که گفتی من انجام میدم 😨

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤

یکی بهم گف که میگن توو حموم دسشویی بیشتر پیدا میشن

همه اینایی که گفتی من انجام میدم 😨

همه از این به بعد نکن

یا خدا دیگه ترسیدم انجام نمیدم

👍 جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته