2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا یه شبم نصفه شب رفتم حموم یهو رو پام پر از خون شد گرفتم زیر اب یهو ناپدید شد بدون اینکه زمین بریز ...

وقتی هوا تاریک شد نباید رفت حموم

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
ندیدم ولی خیلی دوست دارم باهاشون ارتباط داشته باشم

😰

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
چرا ناراحت میشی دوستم ⚘ نظرمو گفتم خب 😓

نه عزیزم ناراحت نشدم حقیقت رو گفتم   چون شما ندیدی دلیل نمیشه توهم باشه حقیقت داره

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

من خودم ندیدم خداروشکر ولی بابام دیده قضیشم اینه که به خاطر ماموریت پدرم ما همدان زندگی میکردیم یروز صب خیلی زود یعنی ساعت ۵ بابام میخواسته بره سرکار همینکه در وباز میکنه میبینه یه خانم خیلی خیلی قدبلند روش ومحکم گرفته وایستاده جلودر بابام میگه کاری داری یهو یه صدایی مثل امواج رادیو ازش میادبابام میره تو درو میبنده دوثانیه بعد درو وامیکنه میبینه نیست 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

خانما نظر ندین ک بذارین داستان تعریف کنن تنهایی هستینم نیان والا ما خونمون پنج طبقس همه ساختمون خالیه همه رفتن مسافرت منم تنهام تازه حاملم هست

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉