2777
2789
عنوان

خانومایی که قبلاً با خانواده شوهر رفتین مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 41 پست

اگه خانواده شوهرت اینجوری نیسن به نظرم برو:

یه کار به شوهرتون بگی و اونا بدشون بیاد نرو

تو باید همش بیس چاری آشپزی کنی نرو

خسیسن و نمیزارن از پول شوهرت خرج کنی و یه خرید بری نرو 

اگه چشم و هم چشم نیسن و خلاصه حرف در نمیارن و اینا برو

نه عزیزم فقط خواستم یکم بدونم نمیذارم فکرم مشغول بشه اگر هم تو مسافرت متوجه بشم نی نی سایتی ها حق دا ...

کلا خواستم بدونی برای مسائل مهم اینجا محیط سمی هست برای مشورت 😂

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینطوری منم مسافرت دسته جمعی دوست ندارم اما چون چند بار ما با خانواده خودم مسافرت رفتیم بلاخره همسرم ...

چه عروس فهمیده ای آفرین.درسته. حتما بهتون خوش میگذره. اون ها هم بالاخره دوست دارن با پسرشون و عروسیشون برن سفر. خوش بگذره

منم باهاشون سفر رفتم کلا بد نبود ، فقط پدر شوهرم دوست ندارن آهنگی ترانه ای چیزی گوش بده ، مسیر خسته ...

درسته عزیزم 

وای پدر شوهر من برعکس شماس 

خسته میشیم انقد آهنگ گوش میده😂😂بعضی اوقات مادرشوهرم دعوا میوفته باهاش تا خاموش کنه

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
درسته عزیزم وای پدر شوهر من برعکس شماس خسته میشیم انقد آهنگ گوش میده😂😂بعضی اوقات مادرشوهرم دعوا می ...

تو سفر آدم ها رو بهتر میشه شناخت.‌میدونی من خودم با مادرشوهرم و پدرشوهرم که سفر میرم صبورتر میشم. چون خوب نمیخوام فکر کنن عروسشون چقدر تیتیش  مامانی هست.با شوهرم بحث الکی نمیکردم. خلاصه تو سفر یک عروس گل بودم. مادر شوهرم همیشه اعتراف میکنه سفر با این عروسم خیلی خوبه و خوش میگذره

من که رفتم با یک ماشین با هاشون تازه عروسی کرده بودم 

همون تو ویلا مادرشوهر جلومو گرفت خوب اینجا باید کار کنی منم گفتم می خوای غذا درست کنم گفت نه ظرف باید بشوری

تازه ده دقیقه نبود تو اون ویلا پامو گذاشته بودم تازه یک عالمه دختر داره بودن خیلی ناراحت شدم البته شستم 

بعدشم شوهرم دعوام کرد 

اومدیم خانه بازم ادامه داشت تازه بازم پدرشوهر و مادر شوهر دعوام کردن

منم تا 8سال پامو تو اون منطقه از کشور نگذاشتم 

ده سال بعد یکبار دبگه رفتم فقط یک دخترش بود مشکلی هم پیش نیومد 

ولی کلا تا جاییکه بشه نمیرم باهاشون ولی کلا من ادم مسافرت با ماشین نیستم اذیت میشم

اگر هم برم به خاطر بچه ام میرم