2777
2789

من یبار مرگو تجربه کردم خیلی صحنه جالبی بود برام همه چی. انگار روحم از بالا داشت همه چیو میدید 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه ی چیزایی بهم الهام میشه بعد میرم تو فکرش مثلا یکی که خیلی وقته ندیدمش یهو میرم تو فکرش بعد چندروز بعدش ی اتفاق برااون طرف میفته یا کلا ی چیزی که ربط داره به اون موضوع فکرم اتفاق میفته...وخیلی وقتا فکرامو جدی نمیگیرم اما جدی میشه....

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

وقتی میخواستم از شهر خودمان به تهران برای زندگی بیایم با همسرم،پدرم با هام خداحافظی کرد وگفت من میمیرم ومحل دفنشو شهر خودش گفت.به فاصله کمی هم فوت کرد.با این که کاملا سرپا بود

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

من یه اتفاق عجیب برام افتاد سالها قبل که هنوز هم برام معماس و حل نشده

ولی چون سایت نی نی سایت امکانات حذف مطلب رو نداره از خیر نوشتنش گذشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 
من یه اتفاق عجیب برام افتاد سالها قبل که هنوز هم برام معماس و حل نشده ولی چون سایت نی نی سایت امکان ...

😟بگو دیگه 🙂

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉