بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه ی چیزایی بهم الهام میشه بعد میرم تو فکرش مثلا یکی که خیلی وقته ندیدمش یهو میرم تو فکرش بعد چندروز بعدش ی اتفاق برااون طرف میفته یا کلا ی چیزی که ربط داره به اون موضوع فکرم اتفاق میفته...وخیلی وقتا فکرامو جدی نمیگیرم اما جدی میشه....
الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
وقتی میخواستم از شهر خودمان به تهران برای زندگی بیایم با همسرم،پدرم با هام خداحافظی کرد وگفت من میمیرم ومحل دفنشو شهر خودش گفت.به فاصله کمی هم فوت کرد.با این که کاملا سرپا بود
در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
گوشی من خرابه...من یه چیزی به عنوان اس ام اس سند میکنم...به اون طرف کلا یه چیز متفاوت میرسه...زمین تا آسمون...بعضی وقت ها هم خیلی چیزای زشت...دیگه میترسم با اس کار نمیکنم کلا