2777
2789

من وقتی ۸سالم بودانجام دادم اصلا یادمم نیس هزینه اون زمان رو!

عمل سحتی هم نیست . من که فقط یه روز بستری بودم . خوب شدن هم نهایتا دوهفته 

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند

۴سالم بود عمل کردم هزینشم یادم نیس

نه دردناک نیس 

فقط تنها چیزی یادمه اینه ک‌ فقد آبمیوه و بستنی میخوردم و‌حرف نمیزدم

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی ۸سالم بودانجام دادم اصلا یادمم نیس هزینه اون زمان رو! عمل سحتی هم نیست . من که فقط یه روز ب ...

من 24 سالمه دو سه ماهه گلو درد دارم 10 روزه آنتی  بیوتیک دادند بهم درمون نشدم الان باز هم آمپول دادن پنی سیلین میگند درست نشد باز دردت و عفونتت باید عمل کنی خیلی نگرانم

من 1 شب بستری شدم نه خیلی دردناک نیست البته من سوم ابتدایی بودم ولی تا چندوقت مایعات و سوپ سرد شد ...

😢😢همه تو بچگی عمل کردند ماله منم تو بزرگی کشف شده تازه 

من 24 سالمه دو سه ماهه گلو درد دارم 10 روزه آنتی  بیوتیک دادند بهم درمون نشدم الان باز هم آمپول ...

نه بابا اصلا جای نگرانی نیس .عمل لوزه ده برابر از عمل بینی اسون تر . اتفاقا بعدعمل باخودت میگی کاشکی زودترعمل کرده بودم اخه من اصلا نمیتونستم شبابخوابم همش بینیم کیپ میشد .بعدعمل راحتتت میخوابیدم . دیگه خودتم میبینی که همه بچگی عمل میکنن . اگر خطرداشت که بچه روعمل نمیکردن میگفتن بزرگ شدی بیا . خیلی عمل اسونیه عزیزم نگرانیت بی مورد

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند
نه بابا اصلا جای نگرانی نیس .عمل لوزه ده برابر از عمل بینی اسون تر . اتفاقا بعدعمل باخودت میگی کاشکی ...

مرسی از قوت قلبت عزیزم،پ داروهام تموم شد بازم درد داشتم میرم با کله واسه عمل  😎

مرسی از قوت قلبت عزیزم،پ داروهام تموم شد بازم درد داشتم میرم با کله واسه عمل  😎

یس یس از بستنی هات لذت ببر😂من که کلی حال میکردم هرروزبستنی