2777
2789
عنوان

خانما تروخدا راهنماییم‌کنید

122 بازدید | 3 پست

من ی دختر خیلی خیلی سادم

ن آرایش میکنم‌ن لباس انچنانی فقط ی دس لباس بشور بپوش دارم ی مانتو ک تا زیر باسن میاد تاحالا با پسری نبودم و جز ازدواج ب پسری نزدیک نمیشم

ی بار از  معلم کلاس زبانم خوشم میومد اونم فهمید وا کاری میکرد فک کنم دوسم داره ۱۳ سالم بود فقط

درحالی ک ب احتمال خیلی زیاد با یکی دیگه بود منو تو کلاس تحقیر میکرد ضایعم میکرد بازی روانی میداد. حودشیفته بود ۴ سال با احساسم بازی میکرد منم دیدم وقتی آسیب میبینم کلاسمو عوض کردم رفتم کلاس ی معلم دیگه

ی خانمی ک خیلی مهربون بود فرشته بود

بعدش اون واسم تجربه شد دیگ ب هیچ پسری رو نمیدم

بعد گذشت تا اینکه برا کنکورم مشاور گرفتم گفتگومون در حد برنامه و همچی درسی بود اصن من حرف غیر درسی نزدم

بعد اونم رفتاراش یهو عجیب شد مث معلم زبانه شد من سگ‌محل میکنم و خب اصلا علاقه بش ندارم مث قبلیه میشه گفت ازش خوشم نمیاد حتی

من میخوام مث اون دخترایی بشم ک هیچ کس جرعت نمیکنه نزدیکش بیاد

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

طبع و ذات آتش ،سوزاننده است.مرد هم بطور طبیعی و غریزی به سمت زن جذب میشه.برای در امان بودن از این جور دردسرها  باید خیلی مراقب باشی.لباس پوشیدن و صحبت کردن و ارتباط شما باید بر این اساس باشه که جنس مخالف، عطش بسیار شدیدی داره و معلم و شاگرد حالیش نیست.

طبع و ذات آتش ،سوزاننده است.مرد هم بطور طبیعی و غریزی به سمت زن جذب میشه.برای در امان بودن از این جو ...

اره راس میگی

اصن هیچی حالیشون نیس مریضن 

ممنون🌺

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره راس میگیاصن هیچی حالیشون نیس مریضن ممنون🌺

زنده باشی گلم.شهوت ، قوی ترین میل آدمهاست.رفتار و پوشش و منش خودت، رفتار دیگران رو تعیین می کنه.یه ذره بفهمن اهل برنامه ای کارت تمومه

2790
2778
2791
2779
2792