2777
2789
عنوان

چرا بیرون که میرم کسی بهم پیشنهاد نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 71 پست
بعدشم برو دختر جان فکر کنکورت باشه.این حرفا خیلی برات زوده.پارتنر میخوای چیکار.

ببین به هیچ عنوان پارتنر نمیخوام الان تو این سن ولی خب برام عجیبه این موضوع که چرا یه ادم درست سمتم نمیومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دنبال یه رابطه سالمم نه فقط خوشگذرونی ولی خب از کجا میتونم خودم یکیو پیدا کنم جایی نمیمونه

باشه. درست اما نه تو خیابون و کافه! بنظرم حالا در کنار اینکه منتظر سوار سرنوشتی کمی هم به خودت بپرداز. ببین تو چی استعداد داری برو دنبالش. موسیقی نقاشی عکاسی ورزش رقص ... این فرصت رو از دست نده. ضمن اینکه تمرکزت از روی یک موضوع واحد برداشته میشه. نگران نباش. برای هر زنی یک مرد وجود داره و برعکس. سهم ترو به هیشکی نمیدن. بعلاوه اگه اینجوری وارد رابطه بشی طرف درجا میفهمه و ممکنه ازت سوء استفاده کنه. یعنی میفهمه بهش نیاز داری اذیتت میکنه. اما اگه مثلا ببینه تو چه میدونم دنبال موسیقی هستی دنبال چیزای دیگه ای هم تو زندگی هستی حواسش جمع میشه. بهت بگم همچی آش دهن سوزی هم نیست. تازه اگه خوبش به تورت بخوره. استقلالت رو حفظ کن. ببخ روده درازی کردم. 

باشه. درست اما نه تو خیابون و کافه! بنظرم حالا در کنار اینکه منتظر سوار سرنوشتی کمی هم به خودت بپردا ...

واقعا درسته

خیلی ممنونم عزیزدلم حرفات خیلی خیلی بهم کمک کرد  

خب یه پسر درست میتونه محترمانه تو خیابونم درخواست بده و حدشو رعایت کنه وقتی میبینه منم زیاد جلف نیست ...

من که هیچوقت خودمو سبک نمیکنم 

اگر هم یک درصد چنین شرایطی پیش بیاد فقط یک بار خواهم گفت اونم در حد ایدی اینستا گرفتن نه بیشتر که نخواست. اینستا میتونه قبول نکنه