2777
2789
عنوان

مقایسه نکنیییییییییییییییید

488 بازدید | 46 پست

خیلی بده واقعا خانم ها همش تو اینستاگرامن و دائم زندگی خودشون رو با بقیه ماقیسه میکنن از همسر تا محل زندگی سطح درامد و هیچوقت از شوهرشون رضایت ندارن. همه رو نمیگم البته!  اون مرد بدبخت چیکار کنه تو این اوضاع؟ امشب به چشم دیدم زنداییم داییمو تحقیر کرد چون یه مقدار پول کم اوردن / خانم ها بخدا 90 درصد استوری ها فیک و دروغه و باطن اون زندگی ها انقدر جذاب نیست. پای مردتون بمونید و باهم بسازیدش. چرا انقدر مردا تحقیر میشن؟ مگه چند بار قرار مرد باشن و زندگی کنن؟ میدونم زنا هم تو سختین و حق زن ایرانیه زندگی خوب داشته باشه ولی مقصرش مرد زندگی تون نیست شرایط بد جامعه است / وقتی حقوق وزارت کار 15 تومنه مرد برده دزدی کنه؟ خواهشا در چارچوب احترام صحبت کنیم و این موضوع برسی کنیم ... ( اینم بگم هستن زنایی که زندگیشون حفظ کردن و با پول کم هم پای همسرشون میمونن) دمشون گرم

درد بعضی از خانوما حقوق کم نیست دردشون اینه که برای اونا نیست اما یهو برای بقیه از آسمون میباره الهی هیچ کس درکش نکنه

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد بعضی از خانوما حقوق کم نیست دردشون اینه که برای اونا نیست اما یهو برای بقیه از آسمون میباره الهی ...

میشه دقیق تر بگی نفهمیدم/ ینی خدا به ی عده داده و هر روز تو عشق و حالن؟

کاملا موافقم اگه از درآمد کسی راضی نیستید لطفاً باهاش ازدواج نکنید از لحظه ای که ازدواج کردید دیگه ت ...

الان زنداییم امشب بدجور داییمو خراب کرد منم داییمو دلداری دادم یه مرد 40 ساله گریه کرد!!!!فقط بخاطر 80 میلیون پول رهن خونه که کم دارن . من خودم پیانو مو میخوام بفروشم بدم بهشون

یه لقمه نون حلال تو دهن شیره واقعا! چه میشه کرد 

من ینفر ادمم توخرج خودم موندم گاهی واقعا فک میکنم کاش ادعای استقلال نمیکردم و ازبابام کمک میگرفتم 

خدا کمک کنه به همه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

والا شاید اونم نشه 🤦فکر کن مثلا ماهی ده بدی کرایه خونه و بخوای با ۵ تومن یه ماه رو بگذرونی هر روز س ...

کم میاد اما زنده میمونه بازم😂😂😂 حالا نهایت میره زندان ولی بازم زنده میمونه و بنای حقوق روی همین هست دیگه🌝

بعضی از مردا بی عرضه ن

وقتی نمیتونه از پس هزینه های زندگی بربیاد نباید بره یکی دیگه رو بدبخت کنه

ولی وقتی تصمیم گرفت زندگیش رو با کسی شریک شه باید ۱۰۰ خودشو بذاره

بره سردوتا کار اصلا

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️