2777
2789
عنوان

کمک به مادرم

189 بازدید | 23 پست

سلام خانما 

مادرم بخاطر سختیهای زندگی منزوی وافسرده شده حتی از خونه هم بیرون نمیره 

علاوه بر پیشنهاد برای مراجعه به دکتر شما چه پیشنهادی دارید مثل فعالیت یا کلاسی که روحیه اش رو عوض کنه سنتی ومذهبیه سواد کمی هم داره 

چند سالشونه ؟ 

مامانم هررروز میرفت پارک کلی دوست پیدا کرده بوددورش جم میشدن

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

تو مراسمات و مرثیه ها که تو محله میگیرن یا تو حسینیه ها هست شرکتش ردید چون گفتی مذهبیه یا اگه علاقه داره کلاس گل سازی یا آشپزی یا حتی پیاده روی خودش تاثیرش فراوانه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو مراسمات و مرثیه ها که تو محله میگیرن یا تو حسینیه ها هست شرکتش ردید چون گفتی مذهبیه یا اگه علاقه ...

توی مرثیه بدتر افسرده میشه که.

این روزا مولودی هست. بفرست کلاس قرآن. هم دوست پیدا میکنه هم قرآن میخونه. مامانبزرگ منم تنهاست کلا جاش تو کلاس خای قرآن و عربی هست

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
45 سال به شدت خجالتی شده 

عضويت در فرهنگسراي پارك محله تون 

و NGO ها

ك خانمها ميرن و با هم دوست ميشن و حتي تفريحات يك روزه خارج شهر هم براشون ترتيب ميدن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
45 سال به شدت خجالتی شده 

وای خیلی جوونه که ..همسن‌خواهر بزرگمه ..اجیم انقد اکتیو  و شاده ..عین دختر بچه ها لباس میپوشه ..این روحیه اش حتی تو ظاهرشم تاثیر گذاشته 

هستی جون‌افسردگی‌مادرتون حتما علتی داره ..کلا ادما بی دلیل نیست که یهو‌دلشون‌میخاد ا زبقیه فاصله بگیرن .. واین‌خیلی بده 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
توی مرثیه بدتر افسرده میشه که. این روزا مولودی هست. بفرست کلاس قرآن. هم دوست پیدا میکنه هم قرآن میخ ...

خودشم قرآن خیلی دوست داره 

حس میکنم بره اعتماد به نفس میگیره

وقتی خانمایی که قرآن میخونن رو می بینه کلی حسرت میخوره

اما میگه من نمی تونم

خودشم قرآن خیلی دوست داره  حس میکنم بره اعتماد به نفس میگیره وقتی خانمایی که قرآن میخونن رو م ...

سوادش در حدی هست که قرآن خودش تو خونه بخونه؟ اگه اره بفرست بره برا چی نتونه. مامانبزرگ من که چند کلاس بیشتر سواد نداشت

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
وای خیلی جوونه که ..همسن‌خواهر بزرگمه ..اجیم انقد اکتیو  و شاده ..عین دختر بچه ها لباس میپوشه . ...

علتش رو میدونم مشکل مالی بزرگی که فعلا حل نشده واینده مشخصی نداره اینم حس ناتوانی و از دست دادن زندگیش میکنه خیلی غمگین شده