samaaaaa75 مدیر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 3202 عنوان بیا اینجا ببینم | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 48 پست @mmmeliiii تو تاپیکت نبودم حییییییفبه چه حقی به کوردها توهین میکنی ها؟ کی هستی چی هستی اینکه تو دور و برت مرد پیدا نمیکنی به کوردها توهین میکنی؟؟ کجا بزرگ شدی واقعا?? من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤ 1404/06/19 | 02:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگولی989 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1839 برنوعه ها شانم منال کرماشانم ای ماشلا کرماشان منیش سنهم و منال آویهر از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀
جینگولی989 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1839 خیلی جدی گرفتید مثل این میمونه که یه خانوم تهرانی بیاد بکه مردای تهرانی خیلی گاونیا یه زن ایرانی بگه ... آخه مشکل اینه خودش کرد نیست مگر نه نمیگفت دروغ میگه از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀
samaaaaa75 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 3202 ای ماشلا کرماشان منیش سنهم و منال آویهر هر بژی سنه❤❤❤😘😘😘 من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤
جینگولی989 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1839 هر بژی سنه❤❤❤😘😘😘 😘 از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀
a_mii_ir عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 431 کرد نیستیم اگه تعلیقش نکنیم نا بفهمه توهین به مردم شوخی نیست به ناموسم قسم دعا کنه حضوری نیست وگرنه مینداختمش ته دره
a_mii_ir عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 431 کردا باید اینجا خودشونو نشون بدن فهمیدین چه این سایت چه جای دیگه کسی حق نداره به لرا کردا احانت کنه
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12090 آخه مشکل اینه خودش کرد نیست مگر نه نمیگفت دروغ میگه از کحا میدونی دروغ میگهخودش تاپیک زد خودمو هف جد و آبادم کردیم قصد توهین نداشتم 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
جینگولی989 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1839 کردا باید اینجا خودشونو نشون بدن فهمیدین چه این سایت چه جای دیگه کسی حق نداره به لرا کردا احانت کنه بژی از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀
samaaaaa75 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 3202 @کربختیاااااری نمیشه برادر من زیر سه دقیقه باید حذف کنی بگو برات گزارش بزنن من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5534 @کربختیاااااری نمیشه برادر من زیر سه دقیقه باید حذف کنی بگو برات گزارش بزنن ای بابا هووووووووف فداسرت بمونه یادگاری به چنتا گذارش لازمه پاک شع ❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....
samaaaaa75 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 3202 ای بابا هووووووووف فداسرت بمونه یادگاری به چنتا گذارش لازمه پاک شع نمیدانم بخدا از چی میترسی ول کن بزار بمونه سازمان جاسوسی که نیست من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5534 نمیدانم بخدا از چی میترسی ول کن بزار بمونه سازمان جاسوسی که نیست من خجالت میکشم فقط خواستم حرفمو به اون کاربر برسونم که به هیچ دلیل فروش بد بم داد😐 ❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....
samaaaaa75 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 3202 من خجالت میکشم فقط خواستم حرفمو به اون کاربر برسونم که به هیچ دلیل فروش بد بم داد😐 تگش میکردی که دیگه فحش نده به کسی اینجا یه جاییه که ضد مرد هستن زیاد جدیش نگیر پر هستن از عقده من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5534 تگش میکردی که دیگه فحش نده به کسی اینجا یه جاییه که ضد مرد هستن زیاد جدیش نگیر پر هستن از عقده نخواستم ابروش بره بقران من اصن ندیدم کاربریشو ن شناختم ی دفع یک فوش بد داد منم جواب ندادم لغو زدمملت چشونع انگار مکانیسم ماشه رو من فعال کردم🤦 ❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....