2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی؟ب نظرت جشن شون قشنگ بود؟؟میشه دیجی آورد و بزن بکوب کرد؟

این خانه عقد که اجازه این کارو نمیداد

در حد دو ساعت فقط بود

اما دوستم تو یه جای کوچیک عقد کردند با سی نفر مهمون

اون دیگه آزاد بودند و یه مراسم کامل اما کوچیک داشتند

قشنگ میشه؟؟ک ی خاطره ی قشنگ بمونه ن اینکه تا ابد بگی این تو دلم موند اون تو دلم موند

خوب همه چیز بستگی به تصمیم خودتون داره هر کدوم بهتون آرامش میده اون راه رو انتخاب کنید الان با این وضعیت اقتصادی یک مراسم حساب کنید چقدر میشه شاید دو سه سال باید پس انداز کنید مراسم بگیرید ولی با اون پول میتونید زندگی خوبی بسازید

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب همه چیز بستگی به تصمیم خودتون داره هر کدوم بهتون آرامش میده اون راه رو انتخاب کنید الان با این و ...

دقیقا منم میگم میشه ب جا ریخت و پاش اضافی ی جشن کوچیک گرفت و با اون پول کلی کارا کرد

اگر اینکارو میخوای بکنی نیازی به خانه عقد نیست دیگههمون باغ عقد میتونی عقد کنید خاطرشم براتون میمونه ...

اینم خیلی خوبه ی برنامه ریزی درست باشه ک ی جشن ساده و بیاد ماندنی بشه هم هزینه زیاد نشه