2777
2789
عنوان

خلا نادانی

107 بازدید | 22 پست

سلام 

چرا ما آدم ها نادان به دنیا میایم و به نظرم تقریبا همگی نادان هم از دنیا میریم؟ شما یک خلا درون خودتون حس نمی‌کنین؟ با این حس ندونستن چجور کنار میاین؟

شب شده فیلسوف شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکسی نمیتونه نادان از دنیا بره عزیزم.

حتی انسان های اولیه هم کمی دانا بودن وقتی که مردن،چون دانش عمومی رو یاد داشتن

فقط میزان این علم ها و دانسته ها فرق داره و کم و زیاده و متنوع

🦋✨

بخدا من از خودم تعریف نمیکنم ها

ولی اهل مطالعه هستم، تازه یه کتاب تخصصی ۱۰۰۰ صفحه ای رو با علاقه تموم کردم و....

ادم که بیشتر میخونه، می بینه که اصلا چیزی نمیدونم.

خداشاهده من بعد از اتمام این کتاب

مجبور شدم ۳ تا کتاب دیگه تهیه کنم و بخونم، تا موضوعات اونم بدونم.

نادانی سطوح مختلفی داره و بنظرم بالاترین سطحش توهم دانستن هست و بخاطر حسادت و بیماری های جامعه حتی ک ...

ولی معمولا اونکه نمیدونه که نمیدونه خودش احساس خوشبختی داره و بقیه رو آزار میده

بخدا من از خودم تعریف نمیکنم هاولی اهل مطالعه هستم، تازه یه کتاب تخصصی ۱۰۰۰ صفحه ای رو با علاقه تموم ...

دقیقا همینه هرچی بیشتر بدونی به این نتیجه میرسی که خیلی کم میدونی

با یک کتاب کوچک شروع کنید، وقتی یافته های تازه ای دارید، حریص برای یاد گرفتن میشید.و اگه اهل مطالعه ...

مسئله اینه وقتی مطالعه میکنم بیشتر به عمق فاجعه پی میبرم ک میبینم چقدر من هیچی نمیدونم...

یعنی حس میکنم این یادگیریه هیچ وقت کامل نمیشه اصلا یادگیری صورت نمیگیره چون تو با هر بار مطالعه جدید فقط شعاع ذهنتو گسترش دادی 

هیچکسی نمیتونه نادان از دنیا بره عزیزم.حتی انسان های اولیه هم کمی دانا بودن وقتی که مردن،چون دانش عم ...

بحث دانش عمومی نیست مشکل اینه که ما از درک عظمت جهان عاجزیم و اسیر بعد زمان و مکان هستیم

مسئله اینه وقتی مطالعه میکنم بیشتر به عمق فاجعه پی میبرم ک میبینم چقدر من هیچی نمیدونم...یعنی حس میک ...

دقیقا یک پارادوکسی تو دونستن هست و این واقعا آزاردهنده است

و برای همین احساس رضایت از خودش داره

رضایت کاذب

اما چون خودش نمیدونه کاذب 

حس آزادی و خوشحالی داره 

بار ها دلم خواست گاهی جای این افراد بودم 

واقعا راسته میگن هر چی کمتر بدونی آرامشت بیشتر 

حالا این ضرب المثل اینجا اونقدر صدق نمیکنه ولی اصل مطلب و بیان میکنه

مسئله اینه وقتی مطالعه میکنم بیشتر به عمق فاجعه پی میبرم ک میبینم چقدر من هیچی نمیدونم...یعنی حس میک ...

جهت دار مطالعه کنید این مساله حل میشه.

در یک شاخه تمرکز کنید حل میشه

تخصصی وارد بشید حل میشه

چون متخصص میشید، اعتماد به نفس میره بالا و لذت داره، خود ادم هم کیف میکنه که این همه میدونم، ولی باید تلاش هم کنه نواقص این دانسته رو تکمیل کنه.

نتیجه رو نگاه نکنید بهتره

وظیفه رو انجام بدیم بهتر تره.

نظر مخالف هم قابل دفاع‌ست