2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فکر کن رفتی چین قورباغه میارن برات زیاد جالب نیست 

من خودم خیلی کله پاچه دوست دارماااا 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بستگی داره به ذائقه‌شون دیگه 

مثلا سوئدی ها فکر کنم بودن اونا هم کله پاچه می‌خورن  تازه خیلی از کشورا پشه و حشره و کرم و چیزای دیگه هم می‌خورن کله پاچه که از اونا بهتره

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

اخه این خوشمزس واقعا 😂😂😂ولی واقعا ظاهرش خوب نیست

همون بخاطر ظاهرش میگم مگر اینکه سوا کنی زبان و از گوشتهای قرمزش و پاچه ها بزاری بشقاب 

خودم دلم خواست 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بستگی داره به ذائقه‌شون دیگه مثلا سوئدی ها فکر کنم بودن اونا هم کله پاچه می‌خورن تازه خیلی از کشورا ...

امریکایی

دقیقا

چون طعمش خوبه واقعا

برای تست میزارم ببینم نظرش چیه😁

سری قبل از روستا کله پاچه گوسفندی گرفتیم چقدر لطیف بود گوشتش واقعا خوش طعم بود 

من خودم میپزم هم سیرابی هم جگر هم.کله پاچه خیلیم خوشمزه میپزم هر کی دوست نداشته باشه راغب میشه امتحان کنه

همون بخاطر ظاهرش میگم مگر اینکه سوا کنی زبان و از گوشتهای قرمزش و پاچه ها بزاری بشقاب خودم دلم خواست

حالا امتحانی میزام ببینم چی میگه

چون باقی غذاهای ایرانیو خیلی دوست داره

خصوصا کوبیده و ابگوشت 

شرمنده عزیزم❤️😁

سری قبل از روستا کله پاچه گوسفندی گرفتیم چقدر لطیف بود گوشتش واقعا خوش طعم بود من خودم میپزم هم سیرا ...

به به پس شما استادی

من از بیرون میگیرمخودم بلد نیستم

ولی اینبار مادربزگم میپزه براش