2777
2789

مشکل منم هست😂میترسم بد بشه پس تا الان اقدام نکردم

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل منم هست😂میترسم بد بشه پس تا الان اقدام نکردم

وای دارم روانی میشم دلم میخواد چتری بزنم چون بعضی اوقات موهای کوچیکم میاد تو صورتم خیلی بهم میاد ولی هی میترسم بزنم بهم نیاد😭😂💔

وای دارم روانی میشم دلم میخواد چتری بزنم چون بعضی اوقات موهای کوچیکم میاد تو صورتم خیلی بهم میاد ولی ...

من موهام بلنده یه فکری ته دلم هست که برم موهام رو کوتاه کنم ولی بهم نمیاد 😂😭😭

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

من موهام بلنده یه فکری ته دلم هست که برم موهام رو کوتاه کنم ولی بهم نمیاد 😂😭😭

من خودم برای کوتاه کردن موهام خیلی دو دل بودم بعد رفتم مدل اینا نگاه کردم سعی می‌کردم کسایی رو پیدا کنم قیافشون تقریبا شبیه من باشه خوشبختانه خوب شد موهام راضیم دوباره قراره برم موهام کوتاه کنم چتری هم بزنم ولی میترسم بم نیاد😂😭💔💔

من خودم برای کوتاه کردن موهام خیلی دو دل بودم بعد رفتم مدل اینا نگاه کردم سعی می‌کردم کسایی رو پیدا ...

کوتاه یعنی چقدر؟من دوست دارم پسرونه بزنم😭😂فکر میکنم فکرم احمقانه اس😂ولی چتری رو خدایی باید آدم امتحان کنه یکبار حالا که شما اینطور گفتی من ان‌شاءالله به زودی برم آرایشگاه واسه چتری😁😁

کوتاه یعنی چقدر؟من دوست دارم پسرونه بزنم😭😂فکر میکنم فکرم احمقانه اس😂ولی چتری رو خدایی باید آدم ام ...

تا گردنم زدم موهامو 

موهام خیلیییی بلند بود ارایشگره میگفت چطور دلت میاد بزنی گفتم بزن خلاص بشم

وای بعدش انقدر حس خوبی داشت سرم انگار سبک شده بود 😭

بستگی داره مدل پسرونه چی بزنی همون کاری ک من کردمو بکن احتمالا مدل موی خوبی پیدا میکنی

دقیقا بچه ک بودم همیشه موهام چتری بود بعد ۱۰ سالگی اینا دیگه نزدم ولی بچگیم خیلی بم می اومد 😭

الان یه خورده میترسم ولی خب تهش بد میشه یا خوب ولی حداقلش دیگه میفهمم بهم میاد یا نه 😭😂

تا گردنم زدم موهامو موهام خیلیییی بلند بود ارایشگره میگفت چطور دلت میاد بزنی گفتم بزن خلاص بشموای بع ...

منم آخرین بار بچگی چتری زدم😭😭ولی میگم حتی اگر خیلی هم زشت بشه ارزش یکبار امتحان داره 😂

دقیقا پس بریم بزنیم😂😂

حالا که شما تاپیک زدی من مصمم شدم آخه یکساله دلم میخواد بزنم هی نمیرم ارایشگاه🥲🥲