سلام دوستان دیشب دیدم خواهر شوهرم درخواست بهم داده تو پیام اینستا گفته سلام عزیزم خوبی اینو فالو کن اون پیجم از دسترس خارج شد من ساده هم فکر کردم واقعا پریده از دیشب تا حالا یه چهار تا پیام دادم بهش که بگم چطور برگردونیش و اونم میگفت که رمز پیجم یادم نیست هر چی دفتر یادداشتم نگاه کردم ندیدم پیدا نکردم از طرفی دختر خالم پیجمو زده بود و ... تا دیدم پروفایلش هست ولی هی میاد کاربر اینستاگرام منم رفتم اینستا عمم پیج خواهر شوهرم زدم دیدم اومد بالا خواستم ببینم راست میگه یا دروغ و مطمئن بودم بلاکم کرده ،فقط منو از پیج شخصیش بلاک کرد رفت با پیج آنلاین شاپش فالو کرد خیلی حالم بد شد و دروغ بهم گفت ،من خیلی ساده بودم یعنی بهم میگفتی تو مثل خواهرمی و فلانی فکر نمیکردم همچین باشه ،اگع شما بودین چیکار میکردین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
خب دوست نداشته شما تو پیجش باشی.... زن داداش منم با شماره دیگش داخل پیام رسان ها هست که به من نداده.... با شماره ای که من دارم البته چون من دارم فعالیت نمیکنه