2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم کار زشتی کرده😔😬

2909 بازدید | 94 پست

۳ ماه پیش تو برهه حساسی تو زندگیمون بودیم دکتر حرفای نا امید کننده ایی درباره بیماری دخترم زد حال جفتمون خوب نبود 

اما خدا خواست و بعدش معجزه شد ولی همسرم دیشب حرفی بهم زد چهار ستون بدنم لرزید

گفت اون موقع خیلی حالم بد بود بیرون یه نخ سیگار کشیدم، این اولین تجربه دود همسرم بوده

از دیشب تو فکرم نکنه بازم تکرار کنه، امروز بهش گفتم اگه ببینم بازم کشیدی منم شروع میکنم سیگار کشیدن

از دیشب داغونم از شدت حرص باز معده ام قاطی کرده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقد حساسیبیخیال بابایه بار کشیده حالا خودشم معلومه پشیمون شده

اگه بازم بکشه چی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حالا که بهت گفته جوری واکنش نشون نده که دیگه چیزی رو بهت نگه. از درِ همدردی وارد شو بگو درکت میکنم که چقدر روزای سختی بوده برات، برای جفتمون سخت بوده. اما دلم نمیخواد دیگه سمت دود و این چیزا بری و ...

این یه ضعف هست ولی فک کردم شوهرت .. زده چ نیاز ب بیانه الان

از دیشب عصبیم گفتم شاید کسی راهکاری داشت

چقدر زنا عجیبن واقعا

عجیبم که دوس ندارم شوهرم سیگاری شه؟

سیگاره دیگه خوبه نگفت شیشه کشیدهبعدشم اومده بهت گفته ینی ازت پنهون نداره کولی بازی درمیاری دیگه همون ...

کولی بازی در نیاوردم فقط گفتم بکشی کشیدم

حالا که بهت گفته جوری واکنش نشون نده که دیگه چیزی رو بهت نگه. از درِ همدردی وارد شو بگو درکت میکنم ک ...

بهش گفتم به خدا

این حجم از حساس بودن آسیب زاستکمی گلاب بریز تو آب جوش و زعفرون و بخور

از دود متنفرم معده امم عصبیه قاطی کرده