2777
2789
عنوان

سرد شدن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بفهمم؟؟

ورود به گوشی و هرچی هست اونجاس

تعقیب وقتی بیرون میره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بابا اصلا اینایی که گفت بر چه اساسی همه تون میگید خیانته همه اینایی که گفت میتونه دلخوری یا حرفای خانواده ها یا بی احترامی یا دعوای قبلی و کلی موضوع متفاوت باشه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
مردا ۳۳اوج لذت جنسی شون هست مطمن باش یه جای کار مشکوکه ..ماهی یه بار هم ندارید رابطه

کلا یه ماهه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
تو با التماس رفتی ؟

اره، داشتم دیوونه میشدم تازه عروس بودم4ماهه باردار بودم تنها بودم، خیلی دلم میگرفت شب نشستم بالا سرش وفتم من غیر خدا و تو کیو دارم چرا از من فراری هستی، من به امیدی اومدم خونه تو، اونم تم که اینطور رفتار میکنی بالاخره دلش را به دست آوردم، انصافا روزای پر استرسی بود

رفتم چیز مشکوک ندیدم

گوشیش چیه؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.