2777
2789

رشد قدی بچه بیشتر از هرچیز به ژنتیک بستگی داره، اما چند عامل مهم می‌تونه کمک کنه که کودک به حداکثر پتانسیل رشدی خودش برسه:

1. تغذیه کامل و متنوع: پروتئین (گوشت، مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، حبوبات)، لبنیات (به‌خاطر کلسیم)، سبزیجات و میوه‌های تازه خیلی مهمن.
  2. ویتامین D و آهن: کمبود این‌ها باعث اختلال رشد میشه. اگر پزشک لازم بدونه، مکمل داده میشه.
  3. خواب کافی: بیشترین ترشح هورمون رشد در خواب شبانه عمیق اتفاق میفته. بچه باید زود بخوابه.
  4. فعالیت بدنی: بازی و ورزش‌های کششی مثل شنا، دویدن، والیبال و بسکتبال خیلی کمک‌کنن.
  5. کنترل وزن: اضافه وزن باعث فشار روی صفحات رشد میشه.
  6. معاینات منظم: اگر رشد قدی کمتر از نمودار استاندارد باشه، باید توسط پزشک بررسی بشه.

✨ در واقع هیچ داروی جادویی برای قد بلند شدن وجود نداره؛ تغذیه، خواب و ورزش اصولی‌ترین راه‌ها هستن.

📌 ما در کانال یوتیوب‌مون درباره رشد، تغذیه و سلامت نوزاد و کودک ویدیوهای علمی و مفید می‌ذاریم. خوشحال می‌شیم عضو بشید و از مطالب استفاده کنید:

کانال ما رو در یوتیوب دنبال کنید  
دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای به منم بگید😔خواهرم ۱۲سالشه تا پارسال یعنی قبل پریودیش اینقد رشد قدش عالی بود که گفتیم از من و م ...

کانال وگروه افزایش قد تلگرام من

یک کانال جالب راجع به افزایش قد در بزرگسالی

لینک گروهbolandha

من در ۲۰,سالگی دوسانت ودر ۳۶سالگی ۳سانت بلند شدم

عکسم تو تاپیک قدم هست

شامل تجربیات افزایش قد افراد جهان دربزرگسالی

لینک کانال bolandghadshodan

کانال شامل مطالب وگروه جهت چت وتبادل نظر هست

کانال متدهای افزایش قد مدرن

گروه متدهای افزایش قد

بحث همینهاکثر دخترا یه سال قبل پریود هورمون رشدشون به شدت بالا میره و ۸ تا ۱٠ سانت قد میکشن و به سرع ...

بله عزیزم درست میگید لعنت به پریودی که اینقد ما خانما باید سرش اذیت بشیم🥺🤦‍♀️

کاش برسه من خودمم حدود ۱۶۵ هستم.ولی دلم میخواست خواهرم ازم بلندتر بشه🥺

ممنون عزیزم ایشالا♥️

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

کانال وگروه افزایش قد تلگرام منیک کانال جالب راجع به افزایش قد در بزرگسالیلینک گروهbolandhaمن در ۲۰, ...

یه دنیا ممنون از راهنماییتون حتما سر میزنم مرسی

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏