fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2411 عنوان نظرتون چیه 66 بازدید | 6 پست بارلم کات کردم سه روزه دگ نمیخامش چون جلونیومد گفتم خاستگار دارم شبی یهو پیام دادم خوبی گفت پیام نده میخام برم پیش رلم دیوونه نیست؟؟ 1404/06/18 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_oon_girl عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 601 ناراحتم میشی بشو ولی تو دیوونه ای که کات میکنی بعد پیم میدی خودمم اینکارو کردم برا همین الان میخوام بهت بگم اشتباه کردیچیزیو که بالا اوردی نخور! ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2411 فازت چیه کات میکنی بعد میگی خوبی الان منو ولش چون قیدشو زدم درک کن بعد یکسال سخته غذا نمیتونم بخورم مثل مرده ام الان ولی اون چش بود اینو گفت
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2411 ناراحتم میشی بشو ولی تو دیوونه ای که کات میکنی بعد پیم میدی خودمم اینکارو کردم برا همین الان میخوام ... دیگ دادم نمیدم دگ ج این حرفشو چی بگم
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2411 فازت چیه کات میکنی بعد میگی خوبی کات کامل نبود داشتم کم کم جدامیشدم مثلا دوروز پیام ندادم دیشب خودش داد تاامروز یهو اینو گفت
m_oon_girl عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 601 دیگ دادم نمیدم دگ ج این حرفشو چی بگم اگه بگم میگی؟ ارزش خودتو میفهمی؟ پس برو اون جایی که گفته میخوام برم پیش رلم دقیقا اینو بش بگو( خوش اومدی به سلامت☺👋) ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...