2821
2789
عنوان

کمکککککک

54 بازدید | 3 پست

سلام من یه شکی داشتم تو دلم و با چشمای خودم دیدم که یکی از افراد فامیل موهامو برداشت ولی نتونستم ثابت کنم یعنی اصلا صدامو در نیاوردم و الان بعد از دوسال 

تقریبا چند ماه پیش یهو از خواب پریدم و به آدمی رو به روم دیدم چهره اش مشخص نبود از ترس رفتم زیر پتو خوابیدم و یادم رفت تقریبا چند وقت پیش که تازه خوابم برده بود انگار یکی با لگد بزنه وسط کمتر چنان از خواب پریدم و کمرم درد میکرد . دیگ گذشت و اتفاقی نیافتاد تا اینکه این اواخر به پیشنهاد خودم با یه نفر دور از چشم خانوادم رفتم پیش یه سید تو محل که برام سرکتاب باز کرد و گفت نه دعایی چیزی نیست و من به اون بنده خدا تهمت زده بودم و اینکه بهم به چیزایی گفت و گفت طالعت نیاز به دعا داره منم خانوادم از این کار متنفرن ولی تحت تاثیر قرار گرفتم و اون دعا قرآنی رو گرفتم گفت دعا از آیات قرآنیه و خطری نداره.

الان خیلی میترسم کسی بفهمه اینکارو کردم و این کار پیامد منقی داره ؟ آخه دعا بد ننوشتم که آیه قرآنی برای آرامش خودمه نیمدونم چیکار کنم تروخدا کمک کنید دعا رو بندازم دور ؟یا نگه دارمش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بندازم بره ؟ از فردا شروع کنم کدوم سوره بخونم وای خاک‌توسرم

شنیدم سوره جن رو هر روز بخونی از،طلسم و دعا به دوری

ولی هر روز ۵۰ آیه بخون یا صدای قرآن پخش کن تو خونت

قرآن کلمه کلمه اش معجزه