2777
2789
عنوان

شته حبوبات

59 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها،ما چن وقت بود گوشه کنار خونه یه چیز کوچولو مثل کفشدوزک میدیدم که پر میزد بعد هعی دیدم هس فک میکردم از بیرون اومده،بعدا متوجه شدیم نخود که تو کابینت بوده یکم بود البته انگار کهنه بوده توش پر از همونا بود فهمیدم شته هس اون نخود هارو کلا ریختیم دور ولی این شته ها تو خونه هس نه خیلی زیاد ولی هس پر هم میزنه میترسم تولید مثل کنن بیشتر بشن،چیکار کنیم توروخدا هر کی راهکار واقعی میدونه بگه دارم دیوونه میشم چون فوبیای حشرات دارم از استرس دارم میمیرم

اول کابینت ها رو خالی کن و ههم جاشو تمیز کن،با آب و جدش شیرین تمیز کتی بهتره،من خودم مخالف سمپاشی هستم‌چون بالاخره یک ماده شیمیاییه و وظیفه ش کشتن سلولهای زنده س،منظدرم اینه عوارض داره بخصوص برا محل نگهداری موااد غذایی,توی کابینت سیر و میخک بذار معمولا میرن

اول کابینت ها رو خالی کن و ههم جاشو تمیز کن،با آب و جدش شیرین تمیز کتی بهتره،من خودم مخالف سمپاشی هس ...

متن یه بار نخودام که تو این ظرف شیشه ای کابینتی ها ریخته بودم پر جونور شده بود انگار از دل نخودا در اومده بودن بعد مامانم گفت بریز تو بطری نوشابه درشم محکم ببند هوا که بهشون نرسه جونور نمیزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متن یه بار نخودام که تو این ظرف شیشه ای کابینتی ها ریخته بودم پر جونور شده بود انگار از دل نخودا در ...

اره اینم میشه،مامان من اول همه رو میشوره وخشک میکنه بعد میریزه توبطری و میذاره تو فریزر،اونم هیچیش نمیشه