2777
2789

کارت اشتباهه 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی کاری نکنم؟

نهههه

این کار اشتباهه پای همه چیزو تو زندگی خودت باز نکن 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

والا اطرافیان من کلا با اون دعا نویسا زندگیشون خیلی عالی ضده نمی دونم حالا ما

نه اولشه اینو از زبون کسی میگم ک 30 میلیون هزینه دعانویس داده بعده 6 ماه زندگیش تازه داره رو ب سیاهی و غم. میره همه چی  داره براش برعکس میشه 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

نه اولشه اینو از زبون کسی میگم ک 30 میلیون هزینه دعانویس داده بعده 6 ماه زندگیش تازه داره رو ب سیاهی ...

وای خدای من واقعیع ؟ 

آرع شنیدم میگن بعدش موکول ها میان اذیتت می کنن حالا نمی دونم به چه دلیل

نه اولشه اینو از زبون کسی میگم ک 30 میلیون هزینه دعانویس داده بعده 6 ماه زندگیش تازه داره رو ب سیاهی ...

منم قصد داشتم واسه شوهرم دعای محبت بگیرم کاا سرد شده و افسردع شده کارش فقت گریه ست حالا نمی دونم چیکار کنم بخدا

وای خدای من واقعیع ؟ آرع شنیدم میگن بعدش موکول ها میان اذیتت می کنن حالا نمی دونم به چه دلیل

آره کاملا واقعی دعا برای برا بازگشت و محبت گرفته بوده الان بعده 6 ماه یهو پسره بش گفته ازت متنفرم و هیچوقت دوست نداشتمو...

منم قصد داشتم واسه شوهرم دعای محبت بگیرم کاا سرد شده و افسردع شده کارش فقت گریه ست حالا نمی دونم چیک ...

بنظرم پاکسازی کن با قرآن و این چیزا تو یوتیوب بزن استاد کاوه با قرآن همه روش هارو گفته