2777
2789

خوب شمشیر میزنی مختار غلاف عمو زاده من به قصد خیر به کوشک سفید پا گذاشتم افسوس شر نصیبم شد

دیگه کی بنده ی خدا شامیان به عین الورده‌ رسیده اند توابین در ظاهر کثیر اند ولی در حقیقت و راستی قلیل اند

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫

یا لثارات الحسین

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو به دست پسر زنی بدکاره کشته خواهی شد و جسد تو را به درخت خرمایی که از آن میخوری به دار خواهند آویخت

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خدايا به نعماتت شکر. به داده و نداده‌ات شکر. خدايا توبه و تقصير. تو بزرگي و ما حقير. درگذر از معاصي اين جمع گرکه باشد صغير و کبير، قليل و کثير

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

سه تا دیالوگ یود

یکی دیالوگهای میثم تمار که باعث شد زندانیها شورش کن. واقعا اون تیکش فوق العاده بود. نمیتونم عین متنشو بگم ولی برو دانلود کن ببین

یکی تو جنگ یاران مختار با عبیدالله زیاد و اهل شام. یارای مختار به دوستش میگفت از زمین شامی میجوشد 🤣

یکی هم موقع کشتن مسلم. مسلم به عبیدالله گفت درک شما از خدا مثل خودتان حقیر است.    اینم خیلی قشنگ بود