2777
2789
عنوان

مثانه عصبی💔

78 بازدید | 10 پست

کمکم می کنید؟ یعنی 🥲💔 سونوگرافی و آزمایشم نرماله 

عفونت ادرار ندارم 

من مدرسه میرم💔💔 سرکلاس .. زنگ تفریح .. تو خونه 

حتی با ی قطره ادرار جوری درد میگیرم باید برم دستشویی💔😞😭 تکرر ادرار داره نفسمو میگیره خسته شدم

عزیزم التهاب نداره مثانت؟

خب دکتر علتشو چی گفته؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هنوز دکتر اورولوژی نرفتم نمیدونم چمهدارم میمیرم قشنگ

حتمااا برو

نگران نباش

چند وقته اینجور هستی؟

احتمال زیاد ب خاطر تنش و استرس و مسائل عصبی اینجور شده، دکتر ک بری بعد ی مدت خوب میشه 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

التهاب مثانه چیه یا خدا

نترس عزیزم

ی چیزیه ک باعث فشار و درد میشه، و درمان میشه 

البته شاید اینجور باشه نمیگم حتما 

چون سونو ک دادی گفتی اوکی بوده

حتمااا برونگران نباشچند وقته اینجور هستی؟احتمال زیاد ب خاطر تنش و استرس و مسائل عصبی اینجور شده، دکت ...

وقتی میرم مدرسه تپش قلب و استرس میگیرم وحشتناک

انگار میخوان بکشنن

در حددد مرگگگگگگگگگگگ استرسیمنمیدونم از پشت گوشی چجوری بگم

پس ب خاطر همینه 

باید کنترل کنی استرستو 

پادکست و فیلم های اینجور ببین

از روانشناس کمک بگیر

زندگی رو سخت نگیر عزیزم، هیچ چی ارزش نداره ک سلامتی خودمون رو فداش کنیم 

پس ب خاطر همینه باید کنترل کنی استرستو پادکست و فیلم های اینجور ببیناز روانشناس کمک بگیرزندگی رو سخت ...

😭 خیلی حالم داغونه 

تو واقعیت هیچ دلیلی برا استرس ندارم ولی از شدت استرس پاهام سست میشه درد میگیره 

خسته شدم واقعا 

باید برم پیش روانشناس 

ایمی پرامین هم میخورم مثلا

😭 خیلی حالم داغونه تو واقعیت هیچ دلیلی برا استرس ندارم ولی از شدت استرس پاهام سست میشه درد میگیره خ ...

عزیزم انشاءالله ک حالت خوب میشه ب زودی

ب خودت نگرانی وارد نکن

همه ما تاکید می‌کنم هممون ی دوره از زندگی همچین مشکلاتی براشون پیش میاد، و نحوه کنترل اون مشکل مهم تر از خودشه، باید کنترل کنیم افکارمونو و این کار نیاز ب تمرین داره

هم از روانشناس کمک بگیر و هم از کتاب ها و پادکست ها در این زمینه

کارهایی هم ک از استرس میری سمتشون رو انجام نده تا بالاخره کم کم ازت سرت میفته

وقتی هم افکارت شلوغ شد روی کاغذ بنویسشون و بعد کاغذو پاره کن بنداز سطل زباله