2777
2789
عنوان

چطور ب بابام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 64 پست

سلام عزیزم ما هم یه همچین موردی تو خانواده داشتیم که‌پسره خیلی با دختره بد بود بهش فحش میداد ولی بعدا فهمیدیم که در اصل پسره جادو شده بود و خواهراش بهش حرف میرسوندن که نامزدت فلانیه بهمانیه و دختره انگشترشو پس داد میدونی اینا تازه اولش بود بخاطر این قضیه رابطه دو خانواده کلا بهم خورد خودشونم مثل تو فامیل بودن مامانبزرگه نمیدونست پشت کیو بگیره خلاصه کلی ناراحتی و دلخوری پیش اومد و خیلی سخت میشد چشم تو چشم باشن الانم دختره خیلی پشیمونه چون بعد اون قضیه همه دختره رو مقصر کردن گفت تو انگشترتو پس دادی میتونستی ادمش کنی دختره هم ۷ ساله تنهاس نه خاستگار داره نه میتونه درسشو ادامه بده نه زیاد میتونه بره مراسم اینا و همیشه میگه ای کاش اونموقع یه ماه قهر میکردم ولی انگشترمو پس نمیدادم کل فامیلو واسطه‌میکردم تا پسره درست نمیشد برنمیگشتم به نظرم تو هم اوایلش همینکارو کن قهر کن تموم دلایلتو بگو اونموقع همه بهت حق میدن همه وایزه میشن حتی پسره هم اونموقع میفهمه که چقدر جدی هستی بابات هم دعوات نمیکنه همه هم پشتت وا میستن فقط قهر کن بگو این تااااا درست نشه من باهاشون حرف نمیزنم چون متاسفانه ما تو یه جامعی زندگی میکنیم که هر جوری باشه باز به پسرا حق میدن بخدا چون خودم با چشمام میبینم دختره چقدر عذاب میکشه میگه نمیدونستم قرار بود این همه حرف بشنوم و اگه دیدی واقعا درست شدنی نیسسست اونموقع نامزدیو بهم بزن بعدش حداقل تو آرامش زندگی میکنی حتی میتونی با یه ادم درست تر ازدواج کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وات منظورت🫤😐

وات نداره به خانوادت بگو نمیخوامش بعد برو اقدامات کارات خودت انجام بدم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آینده پیش‌بینی کردن که دروغه آینده رو فقط عالم دین میتونه ببینه و اونم برای کسی نمیگه چون یه سری چیز ...

خب منظورم ملا هست گلم

ن گلم ما رسم نداریم و خودمم نمیخام اصلا

سلام عزیزم ما هم یه همچین موردی تو خانواده داشتیم که‌پسره خیلی با دختره بد بود بهش فحش میداد ولی بعد ...

گلم من قهر کردم ولی اون حتی ازم حالمو نمیپرسه ک من مردم زنده واسش گفتم هم سن سالام خونه دارن زندگی وای من خونه درس کن گفت ن نمیکنم من از مادرم حدا نمیشم خیلی رو اعصابم بود همیشه شهر میرفتیم میگفت چیزی میخای بردار تا میگفتم اینو میخام میگفت پول ندارم گرونه یا از اینا داری و اینا بدرد ط نمیخوره 😔💔پول رستوران ازم میگرفت 

پول شارژم هم همینطور

پول هامو ازم میگرفت 

بازم بگمـ....... 

من خیلی سختی کشیدم کسی نمیدونه اگه حادو هم کرده بشان یا نکرده باشن من طلاق میگیرم ازش  ولی موقههه خواستگاری دهن خوانوادمو بستن

من دوتا خواستگار همزمان داشتم یکی پسر دای مامانم یکی هم همین نامزدم من درسمو میخوندم هردودشونو رد کردم و باز دوباره خواستگاری کرد ن ما راضی بودم ن بابام ن مامانم ولی عمه هام میگفتن اگه قبول نکنی ما باهات خرف نمیزنیم یه عالمه ط گوشم خوندن نمیدونم چی شد دیدم بله رو گفتم 😔💔❤️‍🩹

بنظرتون برم پیش دعا نویس از ایندم میگن یا میگن ک دعا و طلسمم یان ولی از این کارا بدم میاد ولی مجبورم ...

سرکتاب ک باز کنید میگه ک دعا نوشتن براتون یا ن 

ولی پیش ی سیدی کسی درست درمون برین اینا ک تو پیجا فا. ل و اینا میگیرن همشون الکیع 

گلم من قهر کردم ولی اون حتی ازم حالمو نمیپرسه ک من مردم زنده واسش گفتم هم سن سالام خونه دارن زندگی و ...

اگه اینجوریه حالا نوبت توعه یکمی جسارتتو جمع کن اصلا هم خجالت نکش همچین دخترایی همیشه ضربه میخورن به پدر شوهرت زنگ بزن البته شاید بگی من نمیتونم باهاش حرف بزنم به یکی دیگه بگو به جات حرف بزنه خودتو به اب و اتیش بزن معلومه پسره هیچی براش مهم نیست و فک میکنه تو نمیتونی کاری کنی خلاصه هر چی فک و فامیل داریو جمع کن گریه کن همه چیو تعریف کن بگو ۴ سال نامزدم الان چی میشم نه خونه دارم نه چیزی میخام انگشترمو پس بزنم اونموقع شاید کاری کنن ببین نباید با پسره طرف باشی باید با فامیلای مشترکتون طرف شی معلومه از اون خانواده هایی هستین که بزرگترا پیشتون خیلی احترام دارن و نمیشه راحت باهاشون حرف زد ولی شانستو امتحان کن برای اخرین بار تلاشتو کن اونموقع پیش همه انگشترتو پس بده الان تو به بابات اینارو بگی و اگه از اون اوکی رو بگیری که نامزدیو برگردونی همه چی به ضرر تو تموم میشه به حرفام خوب گوش کن اینارو از خودم در نمیارم تجربه هست

بله ولی معذر نیستیم شناسنامه نداره

چرا نداره ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

هیچ وقت تا درد کسی رو تجربه نکردی قضاوتش نکن شما ها چه میدونین ط دلم چی میگذره ادا خودش میدونه دلم خ ...

من قضاوت نکردم میگم نامزدی برای شناخته اگه دلیله موجهی دارین به باباتون بگید

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏