2777
2789
عنوان

اشتراک ماز

90 بازدید | 12 پست

کلاسای شروع از مهر برای کسایی که اشتراک دارن فعال میشه؟یا منم که تاحالا اشتراک نداشتم میشه؟

من میخوام از مهر شروع کنم هیچیم نخوندم ب نظرتون مناسبه واسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما داشتین؟بعد از مهر شروع میکنن از اول میگن همرو یا نه؟ای کاش زودتر شرکت میکردم

آره دارم منم تابستون یه مشکلاتی پیش اومد نتونستم بخونم یه ماه و نیمم پیر ثبت نام کردم

آره همه چیو میگن

الان ثبت نام کن اگه میتونی دوره جت رو ببین فعلا تا مهر وقتت هدر نره اگه تونستی برسونی ادامه دوره تیرو ببین

تو چنل استادا عضو شو برنامه میدن همشون واسه شروع دوره ها

آره دارم منم تابستون یه مشکلاتی پیش اومد نتونستم بخونم یه ماه و نیمم پیر ثبت نام کردمآره همه چیو میگ ...

یعنی از مهر میان بازم واسه کسایی ک دیر شروع کردن پایه ازو میگن؟ب صورت فشرده؟

کلاسا جدا ازشماس؟

همش حس میکنم نمیرسم

یعنی از مهر میان بازم واسه کسایی ک دیر شروع کردن پایه ازو میگن؟ب صورت فشرده؟کلاسا جدا ازشماس؟همش حس ...

تا اونجایی که میدونم تایم کلاسا متفاوت از کلاسای دوره تیره

از اول میگن

تا اونجایی که میدونم تایم کلاسا متفاوت از کلاسای دوره تیرهاز اول میگن

واقعا؟بعد از مهر میشه منم ثبت نام کنم؟تا تاحالا اشتراک نداشتم؟

میشه بگید دیگه چیا راجب شروع از مهر میدونید؟

اینو استادا گفتن؟

واقعا؟بعد از مهر میشه منم ثبت نام کنم؟تا تاحالا اشتراک نداشتم؟میشه بگید دیگه چیا راجب شروع از مهر می ...

عزیزم استاد فیزیکم گفتش که دوره شروع از مهر تایمش با دوره تیر فرق میکنه و از صفر تا صد همرو میگیم و اسفند هم تموم میکنیم تدریس رو

چیزی یادم نمیاد دیگه که بگم هر سوالی داری بپرس اگه میدونستم میگم بهت

میتونی از نمایندگی شهرتون بپرسی واسه اطمینان یا تلفنی از خودشون

فقط یه هفته قبل از شروع مهر اشتراک بخر که از یک مهر منظم شروع کنی دیگه عقب نیوفتی چون چند روز طول میکشه تا پنلت فعال شه