2777
2789
ایران واسه پولدارا بهترین جاس، پول نداری حتما برو

واسه پولدارا هم دیگه بهترین جا نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برای ایران

🥲🥲💔💔

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تو رفتی؟؟؟

آره

بنظرم تو ایران نژادپرستی بیشتره تا اونجا😂

آلمان محاله برم ولی آمریکا حتمااروپایی ها نژاد پرستی ولی آمریکا و کانادا اصلا اروپا پیشرفت محدوده آم ...

المانیا اصلا نژاد پرست نیستن اگه میگن نژاد پرستن دروغه 

فامیلای نزدیک ما آلمان زندگی میکنن اتفاقا میگن مردم خیلی مهربون و گرمی هستن مثلا تو اونجا اصلا چیزیو دور نمیریزن به همسایه ها و دوستاشون که فقیر ترن اهدا میکنن 

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست کد خدا نیست خدا نیست بلای ده ماست 🕊🏳کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

المانیا اصلا نژاد پرست نیستن اگه میگن نژاد پرستن دروغه فامیلای نزدیک ما آلمان زندگی میکنن اتفاقا میگ ...

دقیقا همینطوره👌🏻👌🏻

ولی آلمانی ها اصلا نژادپرست نیستنمن قبلا زیاد شنیده بودم ولی وقتی بینشون بودمدیدم نه اتفاقا مهربونن ...

اگر واقعا بینشون بودی عزیرم این حرفو نمیزدی 

به کلیم های اینستاگرام اعتماد نکن همه رو نایس و خوب نشون میدن  آلمان فاجعه هست فقط مستقیم تو روت بیان نمیکنن

دقیقا همینطوره👌🏻👌🏻

میخوان مردمو نگه دارن کسی مهاجرت نکنه چرت و پرت میگن

وگرنه اصلا اینطور نیست

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست کد خدا نیست خدا نیست بلای ده ماست 🕊🏳کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

اگر واقعا بینشون بودی عزیرم این حرفو نمیزدی به کلیم های اینستاگرام اعتماد نکن همه رو نایس و خوب نشون ...

من بینشون بودم واقعا نژادپرستی ندیدم

تو همین ایران خودمون خیلی بیشتر دیدم

البته که خوب و بد همه‌جا هست

ولی من دیدگاهم کلا تغییر کرد

با یه دختر آلمانی دوست شدم، علاقه داشت بهم آلمانی

یاد بده و راهنماییم میکرد و ... اونوقت تو همین ایران

تهرانیا هزارجور حرف واسه شمالیا درمیارن و مسخره میکنن

در مقایسه با اونا ایران خیلی بدتره😐😂