2777
2789
ایران واسه پولدارا بهترین جاس، پول نداری حتما برو

واسه پولدارا هم دیگه بهترین جا نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برای ایران

🥲🥲💔💔

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تو رفتی؟؟؟

آره

بنظرم تو ایران نژادپرستی بیشتره تا اونجا😂

آلمان محاله برم ولی آمریکا حتمااروپایی ها نژاد پرستی ولی آمریکا و کانادا اصلا اروپا پیشرفت محدوده آم ...

المانیا اصلا نژاد پرست نیستن اگه میگن نژاد پرستن دروغه 

فامیلای نزدیک ما آلمان زندگی میکنن اتفاقا میگن مردم خیلی مهربون و گرمی هستن مثلا تو اونجا اصلا چیزیو دور نمیریزن به همسایه ها و دوستاشون که فقیر ترن اهدا میکنن 

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

المانیا اصلا نژاد پرست نیستن اگه میگن نژاد پرستن دروغه فامیلای نزدیک ما آلمان زندگی میکنن اتفاقا میگ ...

دقیقا همینطوره👌🏻👌🏻

ولی آلمانی ها اصلا نژادپرست نیستنمن قبلا زیاد شنیده بودم ولی وقتی بینشون بودمدیدم نه اتفاقا مهربونن ...

اگر واقعا بینشون بودی عزیرم این حرفو نمیزدی 

به کلیم های اینستاگرام اعتماد نکن همه رو نایس و خوب نشون میدن  آلمان فاجعه هست فقط مستقیم تو روت بیان نمیکنن

دقیقا همینطوره👌🏻👌🏻

میخوان مردمو نگه دارن کسی مهاجرت نکنه چرت و پرت میگن

وگرنه اصلا اینطور نیست

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

اگر واقعا بینشون بودی عزیرم این حرفو نمیزدی به کلیم های اینستاگرام اعتماد نکن همه رو نایس و خوب نشون ...

من بینشون بودم واقعا نژادپرستی ندیدم

تو همین ایران خودمون خیلی بیشتر دیدم

البته که خوب و بد همه‌جا هست

ولی من دیدگاهم کلا تغییر کرد

با یه دختر آلمانی دوست شدم، علاقه داشت بهم آلمانی

یاد بده و راهنماییم میکرد و ... اونوقت تو همین ایران

تهرانیا هزارجور حرف واسه شمالیا درمیارن و مسخره میکنن

در مقایسه با اونا ایران خیلی بدتره😐😂