2777
2789
عنوان

بزرگترای حقیر

381 بازدید | 27 پست

قبلا برای کسایی که سنشونم کم نیست ولی بعضی رفتاراشون بچگانس دلم میسوخت

الان ازشون حالم بهم میخوره میبینمش نمیتونم احترامی براش قائل شم

با بچم رفتیم سوپر مارکت پدرشوهرمم اومد بچم بستنی برداشت مادرشوهرمم اومد تو یه پفیلا برداشت پدرشوهر به من گفت چی دوست داری بردار

مادرشوهرم پفیلارو پرت کرد تو قفسه پدرشوهرم گفت چرا همچین میکنی گفت بمن نگفتی بردار!

آدم انقدر حقیر؟لازمه کمبود هاتو جلوی همه نمایان کنی؟

نگین بی توجهی دیده و فلان ۲ سال هواشو داشتم که کسی به من توجه نکنه خانوم ناراحت شه،رابطمو با همه بهم زد و گند زد به زندگیم نگاهش میکنم برام با آشغال فرقی نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجبا

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

چه لحظه معذب کننده ای بوده 🤦‍♀️

همیشه مجبور بودم فاصله بگیرم چون پدرشوهرم یک کلمه با من صحبت کنه مادرشوهرم دیوانه میشه

با دخترش خوب بودیم انقدر پشت سرم دروغ به هم بافت اونم باورش شد و حرفایی زد که نباید میزد منم دیگه خونش نمیرم

عجبا

هرجا بریم شاهد دعواهاشون هستم و همش به من ختم میشه با این که نه حرفی میزنم نه کاری میکنم

مادرشوهرم دوست داره بقیه منو نادیده بگیرن

با خواهرشوهر و زنداداش و جاری هم خوب نیست فقط دخترش و خواهراش

فاصله بگیر نه که قهر کنی نه ولی دور باش.

بعد یکماه میدیدمشون زیاد نمیرم اونم خوشحاله

سوار ماشین عزا گرفت

با شوهرش راه رفتنی همش خودشو میچسبونه بهش دستشو میگیره یا تو خونه پدرشوهرم دراز بکشه میره بغلش دراز میکشه ،پدرشوهرم بیاد نزدیکم بشینه میاد سرشو میزاره رو پاش

رفتاراش برام عادی نیست

یبار پدرشوهرم بچمو برد میخواستن برن مهمونی مادرشوهرم گفته بود چرا آوردی من دوست دارم دوتایی بریم

پدرشوهرم مسافرت اینا باشه هم میچسبه به شوهر من

حساس نیستم ولی از نظرم بیماره

خو راس میگه چرا ب زنش نمیگه هرچی میخای بردار ب بقیه میگه گناه داشت هرچند رفتار مادرشوهره م دیگ زیادی ...

مادرشوهرم همیشه هرچی میخواد برمیداره

اونا برداشته بودن من وایستاده بودم کارشون تموم شه بریم نمیخواستم چیزی بردارم