2777
2789
عنوان

کیک ردولوت ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 15597 بازدید | 198 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ماریا جون من این کیک رو درست کردم ولی هم یه ذره ترش شد و هم پایینش خمیری شد چرا؟ مثل عکس کیک ...

سلام گلم . ترشی کیکت به خطر رنگت بوده احتمالا . 

علت خمیری شدنش هم یا اینکه کیکت هنوز خوب نپخته بود. طبقه وسط نبوده یا اینکه خوب مخلوط نکردی موادتو . اخرین علتش هم اینکه مایعات کیکت بیشتر از اردت بوده

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام گلم . ترشی کیکت به خطر رنگت بوده احتمالا .  علت خمیری شدنش هم یا اینکه کیکت هنوز خوب نپخت ...

عزیزم اصلا رنگ نریختم☺نداشتم😔

فر من ۴ طبقه داره وسط کدوم؟

مواد رو دقیقا طبق دستورت انجام دادم

احتمالا خوب نپخت 

ولی ۷۰ دقیقه زمان دادم با دمای۱۶۰

چرا اسفنجی نشد😢

دو تا سوال دارم😊

یه کیک ساده خوشمزه بدون شیر میشه بگید لطفا 

اون کیک خیس توی کانال که بود چه سسی روش ریختین

چقدر حرف زدم😥

ببخشید میدونم سرت شلوغه

هر کدوم از دستورات رو که می پزم دعای خیر برای خودت و خانوادت میکنم

علاوه بر دستپخت، اخلاق خوبی هم داری

سپاس که بدون منت و هیچ چشم داشتی، هنرت رو به بقیه یاد میدی😘😗😙😚

Eft
سلام گلم . ترشی کیکت به خطر رنگت بوده احتمالا .  علت خمیری شدنش هم یا اینکه کیکت هنوز خوب نپخت ...

الان هم دارم کیک شیفون رو که شیر نداره

می پزم برای دخترم

ببینم چی از آب در میاد🤔

Eft
الان هم دارم کیک شیفون رو که شیر نداره  می پزم برای دخترم ببینم چی از آب در میاد🤔

حتما خوب میشه فقط دقت کن 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیزم اصلا رنگ نریختم☺نداشتم😔 فر من ۴ طبقه داره وسط کدوم؟ مواد رو دقیقا طبق دستورت انجام دادم اح ...

خواهش میکنم فدات شم . نه اتفاقا الان بیکارم برای هفته دیگه سرم شلوغه.  بپرس هر جا ایراد داری . 

اگه رنگ نریختی نمیدونم واقعا چرا ترش شد چون هیچ دلیلی نداره . 

کیک خیس تو تاپیکام هست فدات شم منم همه رو عین همون دستور تو تاپیک درست کردم فقط تخم مرغش 4 تا ریختم که سایزش بزرگ تر بشه یکم .

برای کیک هم بجای شیر میتونی اب بریزی. تو همه کیک ها میشه اب ریخت .تو تاپیک کیک تولد 2 من هستش 

حتما خوب میشه فقط دقت کن 

عالی شد فقط یه اشتباه کردم که سر ردولوت هم همین کار رو کردم

وقتی نیم ساعت از پختش گذشت دما رو از ۱۷۰ به ۱۵۰ رسوندم

چند دقیقه بعد یهویی پف کیک خوابید

پفش از قالب هم بیرون زده بود با اینکه ظرفم خیلی بزرگ بود

کلی ذوق کردم

اما یهو بعد این کار پفش خوابید😢😭

دیگه این کار رو نمی کنم فکر نمی کردم بعد نیم ساعت اینطور بشه

Eft
عالی شد فقط یه اشتباه کردم که سر ردولوت هم همین کار رو کردم وقتی نیم ساعت از پختش گذشت دما رو از ۱۷ ...

ای وای اخه چرا این کارو کردی عزیز دلم ؟ حیفه موادت. 170 برای کیک مناسبه .لطفا طبق دستور پیش برو 

ای وای اخه چرا این کارو کردی عزیز دلم ؟ حیفه موادت. 170 برای کیک مناسبه .لطفا طبق دستور پیش برو  ...

فکر کردم دیگه پخته 😶😕

برای صرفه جویی در مصرف برق😑😣😥

دیگه نمیکنم

سر این دو تا کیک تنبیه شدم

ولی خیلی خوشمزه شده بودند😋

Eft
فکر کردم دیگه پخته 😶😕 برای صرفه جویی در مصرف برق😑😣😥 دیگه نمیکنم سر این دو تا کیک تنبیه شدم ...

عزیزم 😂😂 نوش جونت 

کارت عالیه خانم هنرمند دوتا سوال داشتم عزیزم باتر میلک بافت کیکو نرم میکنه فقط یاپف کیکو هم بیشتر م ...

قربونت عزیز . جوش شیرین قابل حذفه . باتر میلک روی پف تاثیری نداره بافت کیک و سبک میکته