2777
2789
عنوان

کیک ردولوت ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 15597 بازدید | 198 پست
ولی من منتظرت نبودم😆😆هربار میای دلمو اب میکنی با این کیکات😋😋😍😍 شوخی بودا

😂😂😂😘😘😘

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اهان.....خیلی ممنون که جوابمو دادین....حتما سرفرصت امتحانش میکنم

عزیزم کاری نکردم هر وقت هر جایی تو قنادی سوال داشتی در خدمتم.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

💕💕 پاشو درست کن روز مرد.  این برای پسر و شوهرمه

به به نوش جانشان 

متاسفانه همسرم عزادار برادرشه گفتن کیک نمیخوام وگرنه قصد  داشتم کیک شیفون با رویه گاناش درست کنم 

به همون جوراب تنها راضی ان  

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
به به نوش جانشان  متاسفانه همسرم عزادار برادرشه گفتن کیک نمیخوام وگرنه قصد  داشتم کیک ...

اخی خدا بیامرزه . ایشالا سال دیگه

سلام ماریا جونم. اینم کیک جنگل سیاه من. کاشکی پیش هم بودیم یه کافی شاپ راه مینداختیم🤗

وای عزیزم عکست نیومد برام . ولی نوش جونت خسته نباشی . 

پنیر  قیمتش چنده ؟  میشه بجاش پنیر خامه ای استفاده کنم؟  مزه شون فرق داره؟&nb ...

پنیرش چهار و پونصده . پنیر خامه هم میتونی بریزی فقط یک قاشق شکر یا پودر قند اضافه کن تا نمکش حس نشه. ماسکارپونه بی نمکه . پنیر لبنه هم خوبه 

پنیرش چهار و پونصده . پنیر خامه هم میتونی بریزی فقط یک قاشق شکر یا پودر قند اضافه کن تا نمکش حس نشه. ...

برای یک بسته پود کیک 

چند گرم پنیر؟ 

چند گرم خامه فرم گرفته؟

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
برای یک بسته پود کیک  چند گرم پنیر؟  چند گرم خامه فرم گرفته؟

همون مقدار داخل تاپیک بریز . چون بسته اش میشه حدودا همون مقدار کیک 

من همه ی کیکام عالی میشه ولی چرا هر وقت کیک اسفنجی درست میکنم پف نمیکنه وسفت میشه

عزیزم ارد تو کمتر کن . اسفنجی کیک حساسیه .