2777
2789
عنوان

درسخونا بیان🤓

304 بازدید | 41 پست

امسال میرم دوازدهم درسم خوبه تقریبا اما نهایی سخته 

کسایی ک کنکور خوب دادن و درسخون بودن چطوری میخوندین؟!

امسال تابستون نتونستم بخونم اصلا🤦‍♀️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچهای کنکوری نهاییا یازدهم چطور بود براتون

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

امتحان نهایی ها خیلی سخت تر شدن

سختی نهاییو میتونیم یکاریش کنیم

سختی کنکورو کجای دلم بزارم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

سختی نهاییو میتونیم یکاریش کنیمسختی کنکورو کجای دلم بزارم

نه به عنوان کسی که امسال هم نهایی دادم هم کنکور میگم که نهایی هزار برابر سخت تر هست و مهم تر هست بخاطر همین هم سخت هست خیلی بشدت وحشتناک به حرفم می‌رسی حالا ببین کی گفتم 

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

امسال یازدهم من ۶تا درس نهایی دادم سخت بودننهایی پارسال خوب بود ولی امسال مفهومی تر شدش

نهایی دوازدهم رو کلا فاکتور بگیر هزار برابر سخت تر هست 

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

امسال یازدهم من ۶تا درس نهایی دادم سخت بودننهایی پارسال خوب بود ولی امسال مفهومی تر شدش

اره منم کنکوریم ۶ درس نهایی داشتیم

دهم نمره هام عالی شد ولی امسال فقط خوب شدن