2777
2789
عنوان

زایمان سزارین

69 بازدید | 10 پست

سلام به همگی

دوستان من هفته دیگه ۲۳ ام تاریخ زایمانم هستش

ختم بارداری برام زده دکتر تو ۳۶ هفته به خاطر شرایطم و دوقلویی

وزن بچه ها یکم پایینه،استرس دارم،مامانایی که نوزادشون با این وزن متولد شده میشه راهنمایی کنید از نگرانی دربیام؟آمپول بتا هم زدم ۶ دوز هفته های پیش

این سونو مال هفته پیشه،این هفته خیلی سعی کردم هرچی که وزنو میبره بالا بخورم

دوتا سوال دیگه هم داشتم که دیگه تاپیک جداگانه نمی‌زنم همینجا ممنون میشم جوابمو بدید اگه اطلاع دارید

اول اینکه به نظرتون بیهوشی عمومی بهتره یا بی حسی؟

دکتر به انتخاب خودم گذاشته چون شرایط هردوشو دارم

دوم اینکه چه وسایلی ببرم با خودم؟هم برای خودم هم بچه ها

بیمارستان خصوصی نیستم که خودشون وسیله بدن،پس اگه میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید

مبارک باشه هنوز توی این یک هفته آخر میتونن بیشتر هم وزن بگیرن نگران نباش

لباس و پوشک برای بچه ها ببر پستونک و شیشه و اینا نبر که نمیذارن اگه لازم بشه با سرنگ بهشون شیر میدن. برای خودت مدارک و شارژر (توی کیف جدا که بدی شوهرت) و یه کم لوازم آرایش و برس و حوله ببر. پوشک ساده و نواربهداشتی بزرگ و زیرانداز یکبار مصرف هم ببر. یه چیزی که من خیلی به کارم اومد روکش یکبار مصرف توالت فرنگی بود. محض احتیاط دوتا قاشق چنگال و چاقو برای خودت و همراهت ببر مال بیمارستان یکبار مصرف بود من نمیتونستم باهاش چیزی بخورم. کمپوت ببر که کمک کنه فرداش بتونی دستشویی بری. یک بسته دستمال کاغذی و چندتا نایلون هم لازم میشه. اگه ملاقاتی داری یه مقدار وسایل پذیرایی و فلاسک اینام بذار. خلاصه چمدونی میشه!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارک باشه هنوز توی این یک هفته آخر میتونن بیشتر هم وزن بگیرن نگران نباشلباس و پوشک برای بچه ها ببر ...

خیلی ممنون واسه راهنمایی کاملتون🙏🏻🌹

یعنی به نظر شما واقعا وزنشون خوبه؟

من چون دیابت بارداری و کلستاز و تیروئید داشتم و از اون طرفم جزو بارداری‌های پرخطر محسوب میشدم به خاطر همسان بودن بچه ها چون جفتشون یکیه مجبورم زودتر زایمان کنم

خیلی نگران وزن و شرایط عمومی بچه هام

بعد میشه بدونم پوشک سایز صفر مای بی بی مناسبه یا نه؟چند بسته ببرم بیمارستان؟

روش زده مناسب تا ۲.۵کیلو

به جای شرت یکبار مصرفم سرجی فیکس شرتی خریدم گفتم به خاطر بخیه راحت تره

من بیحسی بودم و خیلی برام خوب بود. بعدش تا فردا سرتو از روی بالش بلند نکن اگه خواستی یه کم بلند شی ب ...

اون سوزنش درد نداره؟

من خودم بیهوشی رو راستش خیلی میترسم یه جورایی فوبیا دارم که بعدش به هوش نیام  

از اون طرفم میگم نکنه وسط عمل بی حسی یهو از بین بره آدم دردو بفهمه،

یعنی واقعا جز یه نفر هیچکس جواب سوالای منو نمیدونه؟!!!!!

سلام. عزیزم هردو خوبه بی حسی وسط عمل حست بردنمیگرده نترس خیلی طول میکشه  بعدم میتونی بچه هات همون موقع ببینی  ولی اگه می‌ترسی بیهوش شو.    وزن بچه هاتم کم نیست نترس دوقلو همینطوری میشن دیگ.    وسایل هم ۳ دست لباس بردار ۲ صفر و ۱. دست ۱.   دستکش. کلاه. مایبیبی احتمالا صفر بشه چون دوقلوعن ولی حالا نهایت از اونجا یه بسته یک میخری دیگ.  جوراب بهشون بردار.   ب خودت کافی میکس آماده و خرما و کمپوت آناناس و آب میوه طبیعی.   شرت و دستمال مرطوب و زیر دکمه ب ای بچه ها

سلام. عزیزم هردو خوبه بی حسی وسط عمل حست بردنمیگرده نترس خیلی طول میکشه بعدم میتونی بچه هات همون مو ...

سلام،خیلی ممنون🌹

آخه دکتر بیهوشی گفت ماده بیهوشی تو خون بچه ها هم می‌ره گفت بی حسی بهتره میخوام همون بی حسی بزنم ولی خب ترسش باهام بود،حالا شما میگی دیر برمیگرده یکم خیالم راحت شد😔

خیلی ممنون واسه راهنمایی کاملتون🙏🏻🌹یعنی به نظر شما واقعا وزنشون خوبه؟من چون دیابت بارداری و کلستا ...

بله نگران وزن نباش ممکنه به خاطر دوقلویی یه کم کم باشه اما لازم باشه میرن توی دستگاه و ازشون به خوبی مراقبت میشه. بیمارستانی برو که NICU خوبی داشته باشه و ترجیحا دولتی یا اگه بیمه تکمیلی دارید که چه بهتر.

من مولفیکس گرفتم و خوب بود دو بسته ببر حالا اگه موندنی شدین و بیشتر لازم شد شوهرت میخره میاره. سرجی فیکس هم خود بیمارستان دادن و خیلی خوب و راحت بود. منم بارداریم پرخطر بود چندتا بیماری زمینه ای دیگه داشتم و سنم بالا بود و فشار خونم پایین نمیومد ولی واقعا خیلی خوب بهم رسیدگی کردن حتی یه شب همراه نداشتم سوپروایزر خودش اومد بچه رو برد به من گفت تو بخواب.

اون سوزنش درد نداره؟من خودم بیهوشی رو راستش خیلی میترسم یه جورایی فوبیا دارم که بعدش به هوش نیام از ...

نه سوزنش چون مواد بیحسی داره از همون لحظه کارشو شروع میکنه من فقط یه نیش زنبور روی پوستم حس کردم و اصلا حتی نفهمیدم کی تموم شد درش آوردن! وقتی میخوان بزنن تا جایی که میتونی به جلو خم شو و سرتو بده پایین. کل عمل چند دقیقه بیشتر نیست خیلی زود تموم میشه بعدش بخیه ها یه کم طول میکشه که اصلا هیچی نمیفهمی. تمام مدت هم دکتر بیهوشی روی سرت هست نظارت میکنه نترس واقعا هیچ دردی حس نمیکنی فقط متوجه میشی دارن شکمتو تکون میدن. بعدش یک نیمساعتی توی ریکاوری می مونی تا حست برگرده بتونی پاتو تکون بدی بعد منتقل میکنن به بخش.