2777
2789
ببخشید زیاد سوال میپرسم چون اطلاعات ندارم برا همونه چرا بدون دلیل اخراج میکنن؟اتفاقا منم از خدامه دو ...

چون دانشگاه دولتی میاد خرج دانشجوشو ۴سال میده و مطمعنا بعد از فارغ التحصیلی مجبوره براش کار جور کنه ک بتونه خرجی ک کرده رو جبران کنه

تعداد دانشجوهای دولتی هر سال داره زیاد میشه. دولت تا بوده همینجور بوده ک اولویتش دانشجوهای دولتیشه بعد ازاد

مثلا چون کمبود پرستار داریم فقط پرستارای ازاد از اخراج در امانن 

من خودم دیشب با ی خانوم حرف زدم لیسانس ازمایشگاه ازاد داشت. گف در ب در دنبال کارم

گف هرجا میرم حقوق کم میدن میخام برم مدرسه غیرانتفاغی ببینم نمیشه چیزی درس بدم ک حداقل مشغول بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال ۸۹ک من کنکور دادم با رتبه ۱۵هزار هم یادمه هوشبری قبولی داشت منطقه ۲بودیمخودم پرستاری بودم

اوموقع هوشبری کاردانی بود اما الان کارشناسیش اومده بخاطر همونه ارزش کاردانی خیلی پایینتره 

برا هوشبری منطقه ۳

شیراز.ارتش.زنجان.تهران.اصفهان. تبریز. اینا خوشبینانس

ایران.ارومیه.جندی شاپور.کاشان.لرستان.یزد اینا واقع بینانس

زابل و زاهدان . بوشهر بندر عباس اینا هم بد بیناس و دیگ اینجا حتمی قبولی

سال ۸۹ک من کنکور دادم با رتبه ۱۵هزار هم یادمه هوشبری قبولی داشت منطقه ۲بودیمخودم پرستاری بودم

شما از کارتون راضی هستین؟ چقدر مرخصی دارین؟ من تو نت نگاه کردم میگن تو یه ماه یکهفته مرخصی داریم این درسته؟ میشه از شیفت هاتون توضیح بدین؟ اختیاریه یا خودِ بیمارستان شیفها رو تعیین میکنه؟

برا هوشبری منطقه ۳شیراز.ارتش.زنجان.تهران.اصفهان. تبریز. اینا خوشبینانسایران.ارومیه.جندی شاپور.کاشان. ...

مشکل اینجاست که جنوب نمیتونم برم متاسفانه

شما از کارتون راضی هستین؟ چقدر مرخصی دارین؟ من تو نت نگاه کردم میگن تو یه ماه یکهفته مرخصی داریم این ...

من تا دوسال پیش توی بیمارستان بودم 

اوایل کارخصوصا توی طرح همه چیز با سوپروایزر بخش هست واون تنظیم میکنه...بعدها ک یکم سابقه بیشتر شد خودمونم میتونستیم اخر هر ماه داخل ی دفتر نظراتمونو بنویسیم و بگیم فلان تاریخ مرخصی میخایم یا مثلا فلان تاریخ نمیتونم شب باشم ...بعد ایشونم طبق نظرات میچیدن شیفت هارو.

میزان رفتن شیفت بستگی ب بیمارستان داره و اینکه چقدر نیرو داره .

ولی در کل اون تایم طرح بدترین شیفتا مال طرحی بیچارست ...بعدشم ولی بهتر میشه .

من دیگه نتونستم فضارو تحمل کنم ۲ساله اومدم بیرون و تولیدی مانتو مزونی زدم ک راضیم .

اوموقع هوشبری کاردانی بود اما الان کارشناسیش اومده بخاطر همونه ارزش کاردانی خیلی پایینتره

نه اون زمانم کارشناسی بود 

هم رشته اتاق عمل هم هوشبری هر دو کارشناسی بودن .

من هم اتاقیام هوشبری بودن توی خوابگاه .دوتاشونم علوم ازمایشگاهی ...

خیلی از راهنماییتون ممنونم 💚

ان‌شاء‌الله موفق باشین، ببخشید اون هوشبری ها از کارشون راضی بودن؟