2777
2789
عنوان

نظر بدین 🫰🏻

75 بازدید | 11 پست

همسرم واریکوسل داره ما بچه دار نمیشیم دکتر به من دارو داده من خیلی ناراحتم که باید این دارو و امپول رو بزنم و مصرف کنم ،وضع مالی خوبی نداریم همسرم کارخونه میره ...

دو ساله ازدواج کردم ولی یه سال اول ازدواج به خاطر سرطان پدرشوهرم و حالا مشکلاتی که خواهرشوهرم برام درست کرد خیلی اذیت شدم خیلی 

همیشه یه خودم میگم باید دلمو برای چی این رندگی خوش کنم 

فقط خوبی که زندگیم داره اینه ک همسرم دوسم داره و ادم خوبیه همین !

شما بودید به این زندگی ادامه میدادید 

وقتی وضع مالی خوبی ندارید وقتی اول زندگی اول خوشی یا مراسم عقدتون اون طوری ک میخواستین نبوده وقتی بچه دار نمیشید 

فقط خوبی زندگی اینه ک همسرتون باهاتون مهربونه و هوای خانواد

تونو داره ؟

تازه اول راهین بچه میخای چیکار

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم فکرای مخرب نکن،اول که واریکوسل یه مشکل ابتدائیه و حل شدنی و حداکثر جراحیه

خودتون هم به خاطر مشکل خودت داری دارو میخوری ،اونم ایشالا جواب میگیری و حامله میشی

نشکل کم پولی از  قبل از ازدواج که میدونستی شوهرت تو کارخونه کار میکنه

کمی صبر مشکلاتت را حل میکنه

قرص لتروزول و امپول hcg به من داده نمیدونم چرا

خب دیگه برو تو گوگل سرچ کن

احتمالا تخمدان پلی کیستیک داری،مسئله مهمی نیست ولی hcG داده تخمک آزاد بشه و با کمک لتروزول حامله بشی

اگر اصلا مشکلی نداشتی برلی چی دارو بده،تو سونوگرافی و آزمایش خون معلوم میشه