2777
2789
عنوان

به همدردی و کمکتون احتیاج دارم

275 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها.سال نو همگی مبارک.

اعصابم خیلی بهم ریختس و به کمک و راهنماییتون احتیاج دارم.سر یه ویژگی و اخلاق گند همسرم دارم به بن بست میخورم.برای اینکه کمکم کنید یکم از اخلاقاش میگم بعد هرکس راهنمایی خوبی داشت بگه.

من یه پسر ۱۸ ماهه دارم و نزدیک به ۴.۵ ازدواج کردم.شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگتره.یکم وسواس داره در کل ادم گیریه.مهربونه.دست و دلبازه.تو خونه کمک میکنه.پسرمو نگه میداره.دلسوزه.هرچی درمیاره با ما خرج میکنه.اهل رفیق بازی نیس.به غذا گذاشتن نذاشتنم گیر نمیده.دست بزن نداره.فحش نمیده.

اخلاقای بدش اینه که بشدت نظم باید تو خونه باشه.یعنی به شکل مریض وار.اگه بره مثلا سراغ ناخن گیر سر جاش نباشه قیامته.خیلی ایراد گیره از همه چیز ایراد میگیره.از همه چیز...خانه داری تا بعضی وقتا لباس پوشیدنم.اصلا به چیزهایی که به یه مرد مربوط نیس.بشدت و بصورت وحشتناکی غرغرو هست.اهل بیرون نیس ه وقت میبره بیرون یجور کوفتم میکنه.همه چیز تا وقتی خوبه که بر وفق مرادش باشه و مرتب باشه.اگه بگه مثلا ۱۰ صبح میریم بیرون بعد ساعت بشه ۱۱ قیامتمه.

و ازار دهنده ترینش اینه که فورا اعصبانی میشه و به سرعت هم فروکش میکنه انگار نه انگار داشته تا به حال داد و بیداد میکرده.اتفاق این چند روز رو که باعث شده روانی بشم رو تو پست بعد میگم

خب شوهرت ک همه چیزش خوبه توام سعی کن تمیزو نرتب نگهداری خونه رو دیگه

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتون چند سالشه؟

آخه هرچي سن مردا بره بالا بهانه گيرتر ميشن

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

نظم تو زندگی خیلی مهمه بهتره رو خودت کار کنی.منم اگه ۱۰ بشه ۱۰ وربع دیگه نمیرم.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

کلا اهل فریاد زدنه.یعنی ولش کنی همش داد میزنه.

سر پسرم.سر خودم.

اصلا براش مهم نیس جلوی خانوادمه.مامانمم باهاش بحث کرد که مگه مریم خانواده نداره اینجوری میکنی.منم از خونه مامانم بیرونش کردم.این مال چند روز پیشه.هی میگم اعصابتو کنترل کن ولوم صداتو بیار پایین.اصلا انگار با دیواری.مثلا دیروز منو برده شیشه بخرم.تو ماشین سر اینکه من گفتم بابات اینا میخوان بیان دوست دارم یه روز زودتر بدونم تا بهتر پذیرایی کنم...بخدا نمیدونید چکار کرد.میگفت اره زن خونه نیستس هرکی اومد باید هرچی داری بزاریوووو اصلا خونه داریت صفره....اصلا نمیفهمید من چی میگم.

بعد یکساعت اومده اشتی.

امروز خواستیم بریم خونه باباش بخاطر ۴۰ دقیقه دیر کرد باز شروع کرد...بخدا خسته ام.انقدر غر زد که خودمو یه دست درست زدم.بیچاره بچم وحشت کرده بود.الانم گذاشتم اومدم خونه مامانمم.از صداش و غرزدنش خسته ام