سلام بچه ها.سال نو همگی مبارک.
اعصابم خیلی بهم ریختس و به کمک و راهنماییتون احتیاج دارم.سر یه ویژگی و اخلاق گند همسرم دارم به بن بست میخورم.برای اینکه کمکم کنید یکم از اخلاقاش میگم بعد هرکس راهنمایی خوبی داشت بگه.
من یه پسر ۱۸ ماهه دارم و نزدیک به ۴.۵ ازدواج کردم.شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگتره.یکم وسواس داره در کل ادم گیریه.مهربونه.دست و دلبازه.تو خونه کمک میکنه.پسرمو نگه میداره.دلسوزه.هرچی درمیاره با ما خرج میکنه.اهل رفیق بازی نیس.به غذا گذاشتن نذاشتنم گیر نمیده.دست بزن نداره.فحش نمیده.
اخلاقای بدش اینه که بشدت نظم باید تو خونه باشه.یعنی به شکل مریض وار.اگه بره مثلا سراغ ناخن گیر سر جاش نباشه قیامته.خیلی ایراد گیره از همه چیز ایراد میگیره.از همه چیز...خانه داری تا بعضی وقتا لباس پوشیدنم.اصلا به چیزهایی که به یه مرد مربوط نیس.بشدت و بصورت وحشتناکی غرغرو هست.اهل بیرون نیس ه وقت میبره بیرون یجور کوفتم میکنه.همه چیز تا وقتی خوبه که بر وفق مرادش باشه و مرتب باشه.اگه بگه مثلا ۱۰ صبح میریم بیرون بعد ساعت بشه ۱۱ قیامتمه.
و ازار دهنده ترینش اینه که فورا اعصبانی میشه و به سرعت هم فروکش میکنه انگار نه انگار داشته تا به حال داد و بیداد میکرده.اتفاق این چند روز رو که باعث شده روانی بشم رو تو پست بعد میگم